Αποκαλύφθηκε το Lenovo Vibe Z phablet με Snapdragon 800

Η Lenovo ανακοίνωσε το Vibe Z, ένα 5.5 ” phablet με dual- SIM δυνατότητα, ένα Snapdragon 800 chipset, Sony Exmor RS κάμερα και τρέχει μια προσαρμοσμένη Android ROM. Η οθόνη του Lenovo Vibe Z είναι μια 5.5 ” IPS LCD

ανάλυσης 1080p ( 400ppi ). Τροφοδοτείται από τον Snapdragon 800 quad core Krait στα 2.2GHz επεξεργαστή μαζί με 2GB RAM και Adreno 330 γραφικά.

Το Vibe Z είναι μια dual SIM συσκευή και θα έρθει σε διάφορες εκδόσεις, με ειδικές ρυθμίσεις για τις κινεζικές επιχειρήσεις, καθώς και μια GSM + 4G LTE έκδοση για την διεθνή αγορά.

Η phablet χρησιμοποιεί μια Sony IMX135 φωτογραφική μηχανή με ένα 1/3.06″ Exmor-RS αισθητήρα με ανάλυση 13MP και ένα γρήγορο f/1.8 φακό. Η Lenovo υπόσχεται μεγάλη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό με τον πίσω backside illuminated αισθητήρα, το ευρύ άνοιγμα και τους δικούς της αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας και το διπλό LED φλας. Η μπροστινή κάμερα διαθέτει ευρυγώνιο φακό 84 °.

H Lenovo έχει δημιουργήσει ένα ειδικό κάλυμμα με πορτάκι για το Vibe Z που μοιάζει με το S View κάλυμμα της Samsung και το Quick Window από την LG. Η θήκη της Lenovo όμως έχει μια ειδική περιοχή να σύρετε για να απαντήσετε ή να απορρίψετε μια εισερχόμενη κλήση.

Το Vibe Z είναι αρκετά λεπτό με 7,9 χιλιοστά πάχος. Αν και δεν μέγεθος της μπαταρίας δεν αναφέρεται ακόμα, η Lenovo υποστηρίζει δε σοκιμές που έχει κάνει έχει χρόνο αναμονής των 278,5 ωρών για το WCDMA + GSM μοντέλο. Θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Κίνα σύντομα, λεπτομέρειες σχετικά με τη διεθνή κυκλοφορία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγή : gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα