To ενημερωμένο SkyDrive για το iOS, φέρνει αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών

Μέχρι σήμερα το αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών στο SkyDrive ήταν αποκλειστικά μόνο για συσκευές Windows Phone. Αυτό τώρα άλλαξε με την ενημερωμένη έκδοση του SkyDrive για iOS συσκευές. Οι iPhone, iPad και iPod χρήστες που τρέχουν το iOS 6.0

και πάνω μπορούν να ορίσουν την εφαρμογή τους να φορτώνει αυτόματα τις φωτογραφίες στο SkyDrive. Δεν είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, ωστόσο και αν το κάνετε, ίσως να θέλετε να είστε συνδεμένη σε κάποιο Wi – Fi δεδομένου ότι η εφαρμογή θα φορτώσει όλες τις υπάρχουσες φωτογραφίες της κάμερας.

Το SkyDrive προσφέρει 7GB ελεύθερο χώρο (σε σύγκριση με 5GB από τους περισσότερους ανταγωνιστές), και η iOS εφαρμογή μπορεί ακόμα να ρυθμιστεί έτσι ώστε να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών που ελήφθησαν, μεγιστοποιώντας έτσι το διαθέσιμο χώρο . Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. Εκτός από τις “διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης”, η εφαρμογή SkyDrive έχει καλύτερη ενσωμάτωση με το Office Mobile για το iPhone και το OneNote, δίνοντας τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε έγγραφα του Office. Ακόμα εμφάνιση έχει ανασχεδιαστεί για το iOS 7.

Πηγή : phonearena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα