Η Ematic παρουσιάζει το αξιοπρεπέστατο quad core EGQ307 Android tablet για μόλις 100 δολάρια

Η Ematic μας έχει συνηθίσει να λανσάρει πάμφθηνα Android tablet κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Αλλά η πτώση του κόστους των εξαρτημάτων δεν σημαίνει ότι τα φθηνά δισκία είναι τόσο κακά όσο ήταν στο παρελθόν, και το τελευταίο Ematic πραγματικά δεν φαίνεται τόσο άσχημο. Το Ematic EGQ307 είναι ένα 7 ιντσών tablet

με quad core επεξεργαστή, 1GB RAM, Android 4.2 Jelly Bean,και μια προσιτή τιμή των $ 100. Είναι διαθέσιμο τώρα από τις B&H και Walmart.

Το tablet διαθέτει 7 ιντσών, με ανάλυση 1024 x 600 pixel capacitive multitouch οθόνη, ένα quad-core 1,5 GHz επεξεργαστή και 8GB χώρο αποθήκευσης. Έχει επίσης μια υποδοχή κάρτας microSD, μια θύρα mini HDMI, μια VGA κάμερα στο μπροστινό μέρος και 802.11b/g/n WiFi. Καθόλου άσχημα για την τιμή του.

Η EGQ307 είναι μια Google πιστοποιημένη συσκευή που έρχεται με πρόσβαση στο Google Play Store και σε άλλες εφαρμογές της Google όπως το Gmail και το Google Maps. Η Ematic προσφέρει επίσης το tablet σε μια σειρά από χρώματα όπως το μαύρο, το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα