To The Dark Meadow: The Pact έφθασε στο Google Play

01:50 29/4/2012 - Πηγή: TechFan

To The Dark Meadow: The Pact είναι το νέο κορυφαίο horror-action παιχνίδι που όλοι οι Android gamers περιμέναμε τους τελευταίους μήνες για να παίξουμε.Από την στιγμή που θα το εγκαταστήσετε θα καταλάβετε oτι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς, με κορυφαία γραφικά και εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Η ιστορία του παιχνιδιού ξεκινά σε ένα εγκατελειμμένο νοσοκομείο, με τον ήρωα μας να μην έχει καμία ιδέα για το ποιός είναι και για το πως βρέθηκε εκεί.Σύντομα θα βρεθούμε σε ένα

βρεφικό δωμάτιο όπου θα συναντήσουμε έναν άντρα σε αναπηρική καρέκλα που μας προειδοποιεί για τα πλάσματα που θα αντιμετώπισουμε, ενώ αναφέρει και την ύπαρξη μιας μάγισσας λίγο πρίν εξαφανιστεί.Η φωνή του ωστόσο μας συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ως αφηγητής μέσω του συστήματος ενδοεπικοινωνίας του νοσοκομείου.

Το The Dark Meadow είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου και ο χειρισμός του ήρωα μας είναι αρκετά βολικός και εύκολος για τα δεδομένα των touchscreen οθονών πάντα.Δεν υπάρχει κάποιο on-screen D-Pad όπως έχουμε συνηθίσει, απλά πατάμε όπου θέλουμε να πάμε και εκεί θα κινηθεί ο χαρακτήρας μας.Αν θέλουμε να κοιτάξουμε δεξιά-αριστερά απλά σέρνουμε το δάχτυλο μας πάνω στην οθόνη. H χρήση του τόξου που έχουμε μαζί μας είναι αρκετά εύκολη, ενώ και οι μάχες σώμα με σώμα γίνονται απλά κάνοντας swipe(όπως κάνουμε και στο Fruit Ninja).

Τα γραφικά του είναι από τα καλύτερα που έχουμε δεί, με το παιχνίδι να εκμεταλεύεται πλήρως τους Tegra 3 επεξεργαστές. Χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε την παρακάτω φωτογραφία, με το αριστερό κομμάτι να είναι το παιχνίδι όπως τρέχει σε μη Tegra συσκευή και το δεξί να είναι όπως φαίνεται σε συσκευές με Tegra 3 επεξεργαστή.

Συνολικά το The Dark Meadow: The Pact είναι ένας από τους καλύτερους τίτλους για Android που έχουμε δει, και ειδικά αν σας αρέσουν τα ατμοσφαιρικά παιχνίδια τρόμου θα ενθουσιαστείτε. Ακόμη το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν που είναι ίσως και η μεγαλύτερη έκπληξη του παιχνιδιού δεδομένης και της ποιότητας του.

To παιχνίδι έχει μέγεθος 538MB και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Google Play για συσκευές που τρέχουν Android Gingerbread ή νεώτερο.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή: androidhellas.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dark Meadow, Pact, Google Play,