Η κορυφαία τηλεόραση της Sony η HX850 BRAVIA άρχισε να πωλείται

10:45 28/4/2012 - Πηγή: TechFan


Μετά την ανακοίνωση της στην έκθεση CES τον Ιανουάριο του 2012 η ναυαρχίδα των τηλεοράσεων BRAVIA LCD της Sony, πωλείται πλέον στα καταστήματα των ΗΠΑ, με τις άλλες αγορές να ακολουθούν. Η σειρά HX850 έρχετε σε 46 και 55 ίντσες, διαθέτουν Dynamic Edge LED

οπίσθιο φωτισμό με πλήρη Local Dimming, Wi-Fi σύνδεση, δυνατότητες 3D και Gorilla Glass.
Τα σύνολα προσφέρουν ανάλυση Full HD 1080p και την τελευταία έκδοση της Motionflow XR 960800 Hz τεχνολογίας για μείωση του θαμπώματος της κίνησης. Υπάρχει επίσης X-Reality PRO επεξεργασία βίντεο της Sony, η οποία αναβαθμίζει τις ιστοσελίδες που προβάλλονται στο προ-εγκατεστημένο πρόγραμμα περιήγησης Opera. Η συνδεσιμότητα στο Internet παρέχει επίσης πρόσβαση μέσω της αρχικής οθόνης BRAVIA στο Sony Entertainment Network και στις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Pandora, HuluPlus, Amazon Instant Video, YouTube, Slacker Internet Radio, και Crackle, για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Το Skype έρχεται επίσης προ-εγκατεστημένο, αλλά απαιτεί την αγορά μιας κάμερας και ενός μικροφώνου.
Είσοδοι περιλαμβάνουν τέσσερις HDMI (δύο πλευρικά / δύο πίσω), ενός component, δύο composite, μια D-Sub, Ethernet και δύο θύρες USB, μια έξοδο για ψηφιακό ήχο και μια έξοδο ακουστικών.
Η 46-inch HX850 κοστίζει $2,100 και η 55-inch HX850 $2,600.

Σχολιασμός στο : forum

Πηγή : gizmag.com

Keywords
Τυχαία Θέματα