H Amazon ανακοίνωσε το Cloud Player για iPad & iPad Mini

17:35 28/2/2013 - Πηγή: TechFan

Νωρίτερα σήμερα η Amazon κυκλοφόρησε την εφαρμογή του Cloud Player της για το iPad και το iPad mini, μια πολυαναμενόμενη εφαρμογή για τους χρήστες του Amazon. Το Amazon Cloud Player επιτρέπει στους

πελάτες να στριμάρουν τη μουσική τους σε ένα Kindle Fire, στο Android, το iPhone και τώρα στο iPad.

H ολοκαίνουργια iPad εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν, να κατεβάζουν, να διαχειρίζονται και να δημιουργήσουν λίστες αναπαραγωγής από τη μουσική που αποθηκεύουν στο Amazon music locker.. Οι πελάτες μπορούν να μεταδώσουν μουσική είτε από τη βιβλιοθήκη τους στο cloud ή να την κατεβάσουν για offline αναπαραγωγή. Οι iPad οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν τώρα τα τραγούδια από το Amazon μέσω του προγράμματος περιήγησης Web Safari όπως κάνουν με τις iPhone και iPod συσκευές.

“Παρουσιάσαμε την Cloud Player εφαρμογή μας για iPhone και iPod touch το περασμένο καλοκαίρι και έγινε εξαιρετικά δημοφιλής για τους πελάτες μας και έτσι έχουμε επεκταθεί και στο iPad”, ο Steve Boom, αντιπρόεδρος της ψηφιακής μουσικής του Amazon, είπε σε μια δήλωση. «Στόχος μας είναι να κάνουμε το Cloud Player την πιο ευρέως συμβατή λύση αναπαραγωγής Cloud, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αγοράσουν την μουσική τους μια φορά και να την απολαμβάνουν παντού”.

Πηγή : modmyi.coml

Keywords
Τυχαία Θέματα