Κυκλοφόρησαν Screenshots απο το PlayStation 4 User Interface

16:55 28/2/2013 - Πηγή: TechFan

Το νέο PlayStation 4 από τη Sony παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα, είναι ακόμη υπό εξέλιξη και δεν υπάρχουν εικόνες πως θα είναι η κονσόλα, ωστόσο υπάρχουν screenshots του PlayStation 4 User Interface.

Στην γκαλερί παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σειρά από screenshots του PS4 UI που έχουν κυκλοφορήσει από το μεγαλύτερο online

πίνακα ανακοινώσεων 2ch της Ιαπωνίας, οι οποίες επισημαίνονται απο την ιαπωνική ιστοσελίδα παιχνιδιών Hanashi.

Τα Sony PlayStation 4 χαρακτηριστικά που σήμερα είναι γνωστά και έχουν επιβεβαιωθεί από τη Sony, αποκαλύπτουν ότι το νέο PlayStation 4 θα έρθει με μια κάμερα PlayStation 4 Eye in the box και θα είναι σε θέση να συνδεθεί με smartphones και tablets ως δευτερεύουσα οθόνη.

Τα νέα PS4 screenshots UI αποκαλύπτουν την εμφάνιση των home page, friends listings, trophies, feed και shared media, καθώς και add-on περιεχόμενο, μαζί με μια σελίδα του προφίλ και μια δυο λεπτομέρειες για το πώς οι ιδιοκτήτες PS4 θα μοιράζονται περιεχόμενο με τους φίλους τους. Η σύνδεση του PS4 με φορητές συσκευές, θα γίνεται μέσω μιας εφαρμογής PlayStation που θα είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android.

Η νέα υπηρεσία streaming θα συνδέεται με το UStream και το Facebook και Gaikai τεχνολογία της Sony και θα σας επιτρέψει να παίξετε streamed demos παιχνιδιών από το PlayStation Store.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα