Android TV Stick με Allwinner A31 τετραπύρηνο επεξεργαστή

17:18 6/3/2013 - Πηγή: TechFan

Αν θέλετε να παίξετε Android παιχνίδια ή να δείτε βίντεο από το Netflix, το YouTube ή άλλες συσκευές στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να το κάνετε με αυτό το Android TV stick. Είναι από τις τελευταίες και πιο ισχυρές προτάσεις του είδους. Διαθέτει ένα quad-core ARM Allwinner A31 Cortex-A7 επεξεργαστή και PowerVR SGX 544 γραφικά.

Ο επεξεργαστής φαίνεται αρκετά γρήγορος, σκοράροντας

10915 στο AnTuTu benchmark. Αυτό τον βάζει πολύ κοντά σε αυτό που θα περιμένατε από μια συσκευή με ένα NVIDIA Tegra 3 επεξεργαστή. Η συσκευή μπορεί να χειριστεί 4K αναπαραγωγή βίντεο, αλλά δεν υπάρχει ακόμα επιλογή για 1080p. Το υλικό πρέπει να το υποστηρίζει, αλλά το λογισμικό που περιλαμβάνεται δεν φαίνεται να λειτουργεί ακόμα.

Το Android TV stick υποστηρίζει επίσης 1080p αναπαραγωγή βίντεο κατά τη χρήση με την XBMC Media Center εφαρμογή για το Android. Με άλλα λόγια, ίσως να θέλετε να περιμένετε για μια αναβάθμιση του firmware πριν ξοδέψετε χρήματα για τη συγκεκριμένη μονάδα.

Η συσκευή διαθέτει ακόμα 2GB μνήμη RAM, 8GB ενσωματωμένη αποθήκευση, θύρα microSD, WiFi 802.11n, 2 mini θύρες USB, μια πλήρους μεγέθους θύρα USB και ένα κουμπί επαναφοράς. Υπάρχει ένας προσαρμογέας HDMI στο ένα άκρο, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε απευθείας το stick σε μια τηλεόραση. Τρέχει το Android 4,1 Jelly Bean.

Την συσκευή μπορείτε να την βρείτε εδώ στην τιμή των 101 δολαρίων.

Πηγή : blog.geekbuying.com

Keywords
Τυχαία Θέματα