ASUS Transformer AiO : Όταν τα Windows 8 συναντούν το Android

10:25 7/3/2013 - Πηγή: TechFan

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ASUS χρησιμοποιεί το όνομα Transformer για το συγκεκριμένο προϊόν, έχετε μαντέψει σωστά αν νομίζατε ότι αυτό θα είναι ένα είδος του υβριδικού συστήματος, όπου το tablet συναντά το desktop. Η οθόνη του Transformer AiO όταν αποσυνδεθεί από το σταθμό του υπολογιστή μετατρέπει τη συσκευή σε ένα πλήρως λειτουργικό Android

tablet, αν και μάλλον είναι ένα μεγάλο tablet 18,4 ιντσών.

Το tablet θα τροφοδοτείται από ένα NVIDIA Tegra 3 chipset quad core και θα τρέχει το Android 4,1 Jelly Bean. Θα διαθέτει μια 18,4 ιντσών Full HD 1920 × 1080 οθόνη με τεχνολογία IPS και 10 σημείων multi-touch. Θα έρθει με 1MP κάμερα στο μπροστινό μέρος, 2GB DDR3 RAM και μια 32Whr Li-ion μπαταρία η οποία σύμφωνα με την ASUS, θα πρέπει να παρέχει περίπου 5 ώρες χρήσης .

Ο υπολογιστής του Transformer ΑΙΟ θα τρέχει με ένα 3ης γενιάς Intel Core i5-3350P chipset και με προ εγκατεστημένα τα Windows 8 (64-bit). Θα έρθει με 8 GB DDR3 μνήμη RAM, ένα 1TB σκληρό δίσκο SATA και μια μονάδα SuperMulti DVD. Η NVIDIA θα κάνει επίσης μια άλλη εμφάνιση στο Transformer AIO, αυτή τη φορά στην GPU με την GeForce GT 730 με 2GB VRAM. Θα έρθει με τη συνήθη ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας όπως θύρες USB 3.0, υποδοχές ήχου, HDMI-out, WiFi και θύρα Gigabit Ethernet.

Το ASUS Transformer AiO αναμένεται να αρχίσει να πωλείται στη Βόρεια Αμερική το 2ο τρίμηνο του 2013 και αποτελεί έκπληξη δεδομένου των δυνατοτήτων της, ότι θα διατίθεται στην τιμή των 1.299 δολαρίων η οποία δεν φαίνεται υπερβολικά ακριβή.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα