Το Viber φτάνει τα 90 εκ χρήστες

Το Viber είναι το πλέον διαδεδομένο πρόγραμμα για δωρεάν κλήσεις και μηνύματα μέσω voip.

Σίγουρα πολλοί από εσάς έχετε ακούσει ή έχετε εγκαταστήσει το Viber στο smartphone σας είτε χρησιμοποιείτε Android ή iPhone ή Windows Phone ή ακόμα και Blackberry.
Η

συγκεκριμένη εφαρμογή, λοιπόν, είναι άκρως δημοφιλής για προφανείς λόγους και αυτό φαίνεται μέσω των αριθμών. Οι αριθμοί μας λένε ότι το τελευταίο δίμηνο προστέθηκαν 20 εκ. χρήστες με τον συνολικό αριθμό τους να αγγίζει τα 90 εκ. ενεργούς χρήστες παγκοσμίως.Το πιο σπουδαίο, σύμφωνα με την εταιρία, είναι το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι χρήστες μιλούν περίπου 1,5 δις λεπτά και στέλνουν περισσότερα από 2 δις γραπτά μηνύματα κάθε μήνα!
Πρόσφατα η εφαρμογή πρόσθεσε ένα πολύ σημαντικό feature μετά την αναβάθμιση.Την επιλογή για group messaging για πρώτη φορά (για Android και iOS) και στην οποία μπορείτε να συμπεριλάβετε μέσα στην ομαδική συζήτηση γραπτά μηνύματα, φωτογραφίες και τοποθεσία.
Επίσης, η νέα έκδοση (2.2) περιλαμβάνει HD voice engine για βελτιωμένη απόδοση στις κλήσεις αλλά και δυνατότητα να προσθέσετε φωτογραφίες στις επαφές σας.

Το Viber φτάνει τα 90 εκ χρήστες

Keywords
Τυχαία Θέματα