Review: Le Tour De France 2012

Ποδήλατα πολλών ταχυτήτων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η γνωστή και μεγάλη σειρά Le Tour de France κάνει την εμφάνιση της με τον ομώνυμο τίτλο για το 2012. Η εταιρία που επιμελείται το συγκεκριμένο έργο είναι η Focus που κυκλοφορεί σε ετήσια βάση και την σειρά Pro

cycling manager.

Το παιχνίδι μας προσφέρει την εμπειρία των ποδηλατικών αγώνων, συνδυάζοντας την καθοδήγηση του αναβάτη πάνω στο ποδήλατο και ταυτόχρονα την διαχείριση ολόκληρης της ομάδας σας.

Οι φαινομενικά μεγάλες διαδρομές…

Το παιχνίδι δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να διαγωνιστεί σε πολύ μεγάλες αλλά και μικρές πίστες. Για την αποφυγή των χρονοβόρων και βαρετών διαδρομών, ο αγώνας εξελίσσετε σε συγκεκριμένα κομμάτια της πίστας ενώ στα υπόλοιπα η διαδρομή είναι σε fast forward.

Η διαχείριση της ομάδας σας γίνεται μέσω των εντολών που μπορείτε να δώσετε κατά την διάρκεια που ελέγχετε τον αναβάτη σας. Οι διαθέσιμες επιλογές στον αγώνα είναι πολλές και διαφέρουν.

Επιπλέον, το παιχνίδι αντίθετα με το Pro cycling manager season 2012, περιέχει ένα πλούσιο και πλήρες tutorial που επεξηγεί αναλυτικά και με σωστό τρόπο τα στοιχεία που μπορείτε να συναντήσετε μέσα σε έναν αγώνα.

Το Multiplayer δεν προσφέρει τίποτα αξιοσημείωτο στην συνολική εικόνα του παιχνιδιού.

Η ανύπαρκτη ρεαλιστικότητα…

Το παιχνίδι δεν διακρίνεται για την ρεαλιστικότητά του. Ουσιαστικά ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού αποτελεί και το μεγάλο πλήγμα του. Τα γραφικά και η ποιότητα του παιχνιδιού απλά δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε το τοπίο του αγώνα.

Ο ήχος του παιχνιδιού είναι ικανοποιητικός χωρίς όμως να μας εκπλήσσει.

Ανακεφαλαιώνοντας…

Σαν εμπειρία το Le tour de France μας άφησε σε γενικές γραμμές προβληματισμένους με μια γλυκανάλατη γεύση. Δεν αποτελεί πόλο έλξης για ένα μεγάλο ποσοστό gamers αλλά σίγουρα αποτελεί μια καλή ετήσια αγορά για το εξειδικευμένο κοινό του.

Τι μας άρεσε:

Πολλές επιλογές στις εντολέςΗ λειτουργία Fast forward του αγώναΤο tutorial

 

Τι μας χάλασε:

Κάτω του μετρίου γραφικάΑπευθύνεται σε εξειδικευμένο και έμπειρο κοινόΑδιάφορο multiplayerΒαθμολογία:  Κονσόλα που χρησιμοποιηθήκε για Review: Xbox 360Είδος: SportsΚυκλοφορεί για: XBOX360,  PS3
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29/06/2012Εκδότρια εταιρία: Focus Home InteractiveΕταιρία ανάπτυξης: CyanideΔιάθεση για την Ελλάδα: CD Media
Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.tourdefrance-thegame.com/

Review: Le Tour De France 2012

Keywords
Τυχαία Θέματα