Τι είναι το χαρακτηριστικό Blink Feed του HTC One;

Το νέο Sense 5 UI της HTC είναι πλήρως ανανεωμένο. Στα βασικά του χαρακτηριστικά είναι και το blinkfeed.

Πολλοί λένε ότι η HTC παίζει το τελευταίο της χαρτί με την κυκλοφορία του HTC One καθώς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και κάθε χρόνο έχει πολύ μεγάλες ζημίες. Έτσι, μαζί με την πάρα πολύ καλή συσκευή που παρουσίασε και δεν είναι άλλη από το HTC One, ανανέωσε και τον launcher της,

το Sense, και τον αναβάθμισε στην έκδοση 5. Ο νέος αυτός launcher φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι το blinkfeed το οποίο θεωρείται και το “δυνατό χαρτί” του Sense 5. Παρόλο που πολλοί χρήστες είναι σκεπτικοί και προβληματισμένοι σχετικά με τη χρησιμότητά του, τους πόρους που καταναλώνει από τη συσκευή και γενικότερα την ευκολία στη χρήση του, η HTC το προμοτάρει όσο περισσότερο μπορεί και μας δείχνει την χρησιμότητά του μέσα από διάφορα διαφημιστικά. Εμείς μπορούμε με απλά λόγια να σας εξηγήσουμε τι είναι αυτό το χαρακτηριστικό. Στο νέο Sense 5, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του δύο homescreens όταν ανοίξει το κινητό του παρόλο που μπορεί να προσθέσει όσες επιθυμεί. Η μία είναι η κλασσική του Android και η άλλη το λεγόμενο Blink Feed. Σε αυτή τη homescreen βρίσκονται μαζεμένα όλα τα νέα, τα social media, οι εικόνες και ό,τι άλλο θέλει να προσθέσει ο χρήστης. Είναι μία σουίτα που ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα, για τον καιρό, να βλέπει τι κάνουν οι φίλοι του στα διάφορα social περιεχομένου sites και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας πάνω από 1400 πηγές νέων! Η σουίτα αυτή ανανεώνεται κάθε φορά που υπάρχει διαθέσιμο 3G ή 4G δίκτυο και φυσικά μέσω WiFi.
Παρακολουθείστε τα διαφημιστικά spot που δημιούργησε η HTC για να μας δείξει πόσο χρήσιμο και πρακτικό είναι το blinkfeed.

Τι είναι το χαρακτηριστικό Blink Feed του HTC One;

Keywords
Αναζητήσεις
blinkfeed τι ειναι
Τυχαία Θέματα