Συνέχεια των αποκαλύψεων για το Mario Tennis Open

17:15 2/5/2012 - Πηγή: GameSide

25 Μαϊου κοντά μας…

Η Nintendo δεν σταματά να μας “ψήνει” όλο και περισσότερο για αγορά του επερχόμενου τίτλου της για το 3DS, Mario Tennis Open.

Έτσι λοιπόν ανακοίνωσε κάποια από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

- Online Play: Εδώ οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν μαζί  με άλλους σαν αντίπαλοι μέσα από το Wi-Fi της συσκευής, να δημιουργούν δικό τους πρωταθληματάκι, ενώ ο νικητής

θα παίρνει και ένα Victory Medal από τον ηττημένο.

- Link Showdown: Εδώ θα πρέπει να καταστρέφεται κάποιες μπάλες μελανιού που θα σας ρίχνουν τα Piranha Plants, πριν αυτές σας χτυπήσουν.

- StreetPass λειτουργία: Μπορείτε να λάβετε μέρος σε ανταγωνιστικά StreetPass Matches καθώς και σε αγώνες Ring Shot, σε συνεργασία με το 3DS, ενώ θα μπορείτε να ανταλλάζετε και τα καλύτερα σκορ σας με τους φίλους σας, μέσω της λειτουργίας αυτής. Επίσης με το StreetPass μπορείτε να δείξετε τους Mii χαρακτήρες σας και να ξεκλειδώσετε νέα αντικείμενα για τους χαρακτήρες αυτούς, τα οποία μετά θα τα βρείτε στο Item Shop και θα τα χρησιμοποιήσετε.

- Νέοι unlockable χαρακτήρες: Luma, Baby Mario και Dry Bowser θα είναι οι νέοι χαρακτήρες που θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε μέσω ειδικών QR κωδικών και μέσω του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι όπως είπαμε κυκλοφορεί στις 25 Μαΐου.

Συνέχεια των αποκαλύψεων για το Mario Tennis Open

Keywords
Τυχαία Θέματα