Project Zero 2 Wii Edition

14:00 2/5/2012 - Πηγή: GameSide

Kυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 29 Ιουνίου.Ετοιμαστείτε να κρυφτείτε πίσω από τον καναπέ σας αφού η Nintendo και η TECMO KOEI GAMES πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν έναν από τους πιο τρομακτικούς τίτλους από τη θρυλική σειρά Project Zero, αυτό τον Ιούνιο, αποκλειστικά για το Wii. Με νέες λειτουργίες

motion gameplay και νέα καινοτομικά two player modes, οι horror fans που αναζητούν ενδιαφέροντες τρόπους για να προκαλέσουν και να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους δεν χρειάζεται να ψάχνουν άλλο. Το Project Zero 2: Wii Edition, κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 29 Ιουνίου.

Το Project Zero 2: Wii Edition είναι ένα remake του κλασικού survival horror game Project Zero II: Crimson Butterfly στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο της Mio καθώς αυτή εξερευνά ένα μυστηριώδες καταραμένο χωριό με την δίδυμη αδερφή του Mayu. Όταν η Mayu ακολουθεί μια Πορφυρή Πεταλούδα (Crimson Butterfly) μέσα στα δάση, η Mio δεν έχει άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει. Τότε, εντελώς ξαφνικά, συναντούν τυχαία ένα χωριό που μοιάζει εγκαταλελειμμένο. Μόνο βοηθώντας τα κορίτσια να αποκαλύψουν τα μυστικά μιας αρχαίας τελετουργίας, που τώρα καλύπτεται με ένα απόκοσμο σκοτάδι, μπορείτε να ελπίζετε ότι θα ξεφύγετε.

Καθώς εξερευνάτε το σκοτεινό και τρομακτικό χωριό γίνεται προφανές ότι δεν είστε μόνοι και τα δίδυμα δέχονται επίθεση από τα φαντάσματα των πρώην κατοίκων του. Τα πνεύματα που στοιχειώνουν το χωριό μπορούν να νικηθούν με τη χρήση της Camera Obscura, ένα μυθικό όπλο που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο των φαντασμάτων. Όποτε υπάρχει ένα φάντασμα γύρω σας θα δείτε μια ένδειξη στην κορυφή της οθόνης που σας υποδηλώνει πόσο κοντά σας είναι; Το κόκκινο υποδηλώνει ένα κακό πνεύμα και το μπλε ότι το πνεύμα είναι καλό και μη απειλητικό. Προσέξτε γιατί μπορεί να βρίσκονται πίσω σας έτοιμα να σας επιτεθούν!
Για να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά στα κακά πνεύματα που παραμονεύουν στο σκοτάδι, σιγουρευτείτε ότι είναι ακριβώς μπροστά σας και το damage gauge έχει φορτώσει όσο το δυνατόν περισσότερο πριν πυροβολήσετε. Η προσπάθεια να προλάβετε μια επίθεση είναι ένας τέλειος τρόπος να προκαλέσετε ακόμα περισσότερη ζημιά και να σταματήσετε τα φαντάσματα πριν σας επιτεθούν. Συγχρονίζοντας τη βολή σας με τη Camera Obscura για να χτυπήσετε όταν το σκόπευτρο γίνει κόκκινο, κερδίζετε ένα bonus και προκαλείτε περισσότερη βλάβη. Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε περισσότερα πόντους bonus για χτυπήματα πολλαπλών φαντασμάτων με την ίδια βολή.
Με τη χρήση των διαφορετικών τύπων φιλμ που είναι κρυμμένα γύρω στο χωριό μπορείτε να αυξήσετε την βασική ζημιά που προκαλείται από την Camera Obscura και προσαρμόζοντας τους φακούς μπορείτε να επιτύχετε special powers που θα σας βοηθήσουν και θα σας επιτρέψουν να πετύχετε combos με τα οποία θα ζαλίσετε τα πνεύματα και θα τα καθυστερήστε. Μπορείτε να πετύχετε ένα ειδικό Fatal Frame combo που σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλαπλές φωτογραφίες σε τυχαία σειρά και να προκαλέσετε μεγάλη ζημιά σε κάθε κακό πνεύμα που είναι παρόν εκείνη τη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα