Πέντε κορυφαία δωρεάν παιχνίδια του 2012 στο iOS

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε 5 παιχνίδια για iOS που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012 και εκτός του ότι ξεχώρισαν είτε για το gameplay τους είτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, είναι και ΔΩΡΕΑΝ.

Η λίστα είναι καθαρά υποκειμενική, ανάμεσα στα χιλιάδες δωρεάν παιχνίδια του app store και περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις στα σχόλια του άρθρου. Θα υπάρξουν και άλλα άρθρα με παρόμοιες

προτάσεις καθώς είναι αδύνατο να καλυφθούν όλα σε ένα!

CSR Racing (Universal)

Εάν είστε λάτρεις της ταχύτητας τότε πολλοί λίγοι δε θα έχετε δοκιμάσει το CSR Racing. Πρόκειται για ένα τίτλο με εντυπωσιακά γραφικά, στον οποίο βάζουμε κόντρες με αντίπαλα αυτοκίνητα. Τα επίπεδα δυσκολίας είναι πέντε και σε κάθε επίπεδο στόχος μας είναι να νικήσουμε την αντίπαλη συμμορία. Θα αγοράσουμε το αυτοκίνητο μας, θα το βελτιώσουμε, θα νικήσουμε τα μέλη της συμμορίας, μετά τον αρχηγό και μετά αλλαγή επιπέδου δυσκολίας με τη συμμετοχή καλύτερων και γρηγορότερων μοντέλων. O χειρισμός περιορίζεται στον άλλαγμα των ταχυτήτων και την χρήση του nitro, ενώ οι αγώνες γίνονται σε ευθεία του 1/4 μιλίου ή 1/2 μιλίου και πάντα στο ίδιο περιβάλλον/πίστα. Μετά το πρόσφατο update έχουμε πλέον και ένα υποτυπώδες multiplayer που δίνει περισσότερη ζωή στον τίτλο. Φυσικά μην περιμένετε να τρέχετε live με άλλους παίκτες ανα τον κόσμο, καθώς το multiplayer είναι ασύγχρονο και απλώς ανεβαίνετε στα leaderboards. Φυσικά υπάρχουν και in-app purchases με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητα που δεν πρόκειται να πάρετε αλλιώς ή να επισπεύσετε ορισμένες βελτιώσεις κτλ, πράγματα όμως που δε στερούν την εμπειρία του τίτλου από το παίκτη. Προσοχή, είναι εθιστικό!

Πέντε κορυφαία δωρεάν παιχνίδια του 2012 στο iOS

Keywords
Τυχαία Θέματα