MLS IQTalk Crystal, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του «ελληνικού κινητού» MLS IQTalk Crystal από την Cosmote και τον Γερμανό με τιμή 199,90 ευρώ. Το smartphone έρχεται με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 480×320 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512ΜΒ, κάμερα 5 Megapixel και την έκδοση του λειτουργικού

συστήματος Android 2.3.7 Gingerbread.

Το MLS IQTalk Crystal αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά από την Cosmote και τον Γερμανό για ένα μήνα και μετά θα είναι διαθέσιμο από τα καταστήματα τεχνολογίας. Η MLS πληροφορική με έδρα τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του «έξυπνου» λογισμικού που ενσωματώνεται στο Crystal και περιλαμβάνει:

• Talk & SMS, λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις το μήνυμα στο κινητό σου. Tο κείμενο γράφεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται να πληκτρολογείς στο κινητό σου. Μπορείς απλά να του τα πεις και τα γράφει εκείνο για σένα.

• H λειτουργία Talk & Call αλλάζει τον τρόπο που τηλεφωνείς. Απλώς λες το όνομα του ατόμου το οποίο θέλεις να καλέσεις και το κινητό κάνει το τηλεφώνημα για σένα. Υποστηρίζει επαφές καταχωρημένες με ελληνικά, αγγλικά και greeklish.

• Talk & Drive, φωνητική πλοήγηση με χάρτες Ελλάδας και Κύπτου εύχρηστο μενού 2D & 3D.

MLS IQTalk Crystal
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.7 gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz μονοπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.5 ίντσες, LCD, 480×320 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: micro SD (4GB στο κουτί)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 114×61.5×11 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

Περισσότερα για MLS IQTalk Crystal, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά στο Techblog.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα