[Φήμες]Τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S4

19:30 4/3/2013 - Πηγή: GameSide

Με τον Exynos 5 Octa να βρίσκεται κάτω από το”καπό”

Σε δέκα μέρες παρουσιάζεται το Galaxy S IV και οι φήμες, όπως είναι φυσικό, έχουν “οργιάσει”.Σύμφωνα με την Samsung η νέα της ναυαρχίδα θα παρουσιαστεί στης 14 Μαρτίου και αυτό από μόνο του μας κάνει ανυπόμονους να δούμε τι “θηρίο” έχει ετοιμάσει και φέτος ο κορεάτικος κολοσσός. Σύμφωνα με τελευταίες φήμες, η εταιρία θα ενσωματώσει το

τελευταίο δημιούργημά της, όσον αφορά στους επεξεργαστές, το οποίο δεν είναι άλλο από τον οκταπύρηνο Exynos 5! Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα “φοράει” το τελευταίο δημιούργημα της Qualcomm, Snapdragon 600. Ενώ το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της συσκευής θα είναι για ακόμα μία χρονιά το πλαστικό. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 4.99 ιντσών Full HD, 2GB RAM, 13MP κάμερα, θα κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις με 16GB και 32GB μνήμης και με μπαταρία 3100mAh που είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από ό,τι άλλο κυκλοφορεί μέχρι στιγμής ή έχει ανακοινωθεί.
Πώς σας φαίνονται τα χαρακτηριστικά του; Τι θα κρατάγατε και τι θα αλλάζατε; Υπομονή και την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε.

[Φήμες]Τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S4

Keywords
Τυχαία Θέματα