Έρχεται νέο Deus Ex με τίτλο Human Defiance;

Πριν μερικές ημέρες, η Square Enix Ευρώπης προέβη στη καταχώρηση του ονόματος ‘Deus Ex: Human Defiance‘ και στη δημιουργία εμπορικού σήματος (trademark). Τέτοιες κινήσεις είναι συνήθως σημάδια πως ένα νέο παιχνίδι βρίσκεται υπό κατασκευή και ίσως να είναι sequel του Deus Ex που κυκλοφόρησε το 2011, το οποίο ονομαζόταν Human Revolution.

Η

ίδια η Square Enix δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό και η εταιρία ανάπτυξης, Eidos Montreal, φαίνεται να δουλεύει στο ερχόμενο Thief, Deus Ex και ένα ακόμη, άγνωστο για την ώρα project. Απο την άλλη, η εταιρία που έκανε port το Mass Effect 3 στο Wii U, Straight Right, ξέρουμε απο παλιότερα πως θα μεταφέρει έναν ΑΑΑ τίτλο της Square Enix στο Wii U. Αυτό σημαίνει πως ο ερχόμενος τίτλος που θα μεταφερθεί, είναι ή το ήδη υπάρχον Human Revolution, ή το,πιο πιθανόν, καινούργιο Deus Ex: Human Defiance.

Για την ώρα, η Square Enix δεν έκανε κάποια επίσημη αποκάλυψη και δεν συζητά για κάποιο sequel της σειράς. Το μόνο που δηλώσανε χαρακτηριστικά είναι πως “Η Square Enix δεν ασχολιάζει φήμες και εικασίες.“

Έρχεται νέο Deus Ex με τίτλο Human Defiance;

Keywords
Τυχαία Θέματα