Ακυρώθηκε η PC έκδοση του The Walking Dead: Survival Instict

Κάτι που αρκετοί απο εμάς περίμεναν, επιβεβαιώθηκε. Η PC έκδοση του ερχόμενου First-Person τίτλου, The Walking Dead: Survival Instict της Activision, ακυρώθηκε. Τα νέα έρχονται απο τον διανομέα της Activision στην Ελλάδα,

IGE, οι οποίοι δήλωσαν το παρακάτω:

“Activision has announce that the PC version of The Walking Dead: Survival Instict is being cancelled. However, the game will be coming to PS3, XBOX 360 and WII U.”

Πέρα απο την ακύρωση της PC έκδοσης, oι εκδόσεις κονσολών (PS3, Xbox360, Wii U) θα κυκλοφορήσουν όπως έχει προγραμματιστεί.

Η απορεία μας τώρα είναι, αν χάσαμε έναν αξιόλογο τίτλο, ή απλά άλλον έναν τίτλο που εκμεταλλεύεται το όνομα μιας πετυχημένης σειράς και τους fans της, για να πουλήσει αντίτυπα. Η αλήθεια είναι πως απο κάποια gameplay trailer, τα γραφικά φαίνονται ξεπερασμένα, επιπέδου του 2007 στην καλύτερη.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν ανακοινώθηκε ο λόγος της ακύρωσης, αλλά όπως είμαστε μαθημένοι απο άλλες εταιρίες, είμαστε σίγουροι πως για άλλη μια φορά θα κατηγορήσουν την πειρατεία που υπάρχει στον χώρο των υπλογιστών, και όχι την χαμηλή ποιότητα του τίτλου. Τέλος, είναι περιττό να αναφέρουμε πως χάρη σε online υπηρεσίες τύπου Steam, τα έσοδα των εταιριών έχουν αυξηθεί κατά πολύ και η πειρατεία έχει μειωθεί δραματικά.

Ακολουθεί gameplay trailer.

Ακυρώθηκε η PC έκδοση του The Walking Dead: Survival Instict

Keywords
Τυχαία Θέματα