Το πρώτο webisode του Chase McCain

Ποιος είναι στα αλήθεια ο Chase McCain; H απάντηση βρίσκεται στο πρώτο webisode του Chase McCain, το οποίο είναι πλέον στον «αέρα».


Το LEGO City Undercover έρχεται αποκλειστικά στο Wii U σε λίγες μόνο εβδομάδες και για να προετοιμάσουν το έδαφος η Nintendo και η TT Games

δίνουν στη δημοσιότητα μία σειρά από web-εισόδια που αποκαλύπτουν ποιος είναι πραγματικά αυτός ο εμβληματικός, ευρηματικός, πολυμήχανος, πολυτάλαντος, πολυπράγμων και πολυ… εμ… πολυ… ααααα… πολύ από όλα, τέλος πάντων, αστυνομικός της LEGO City.


Η πρώτη περιπέτεια του Chase McCain μπορεί να κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Wii U στις 28 Μαρτίου, αλλά το πρώτο επεισόδιο που θα μας τον γνωρίσει με περισσότερη λεπτομέρεια κυκλοφορεί σήμερα. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τον ένα, τον μοναδικό, αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο… Chase McCain! (περιμένατε ότι θα λέγαμε για κάποιον άλλο, μετά από τέτοια εισαγωγή;;;;;;)



Η πόλη του LEGO® City Undercover είναι κάτι παραπάνω από ένα εικονικό σκηνικό για το παιχνίδι της TT Games. Το συγκεκριμένο παιχνίδι βασίζεται περισσότερο από κάθε άλλο σε πραγματικά παιχνίδια της σειράς LEGO® City. Πολλά από τα οχήματα και τα κτήρια που θα συναντήσετε στο LEGO® City Undercover, μπορείτε να τα βρείτε και να τα συναρμολογήσετε και στην πραγματικότητα με μία επίσκεψη στα καταστήματα παραδοσιακών παιχνιδιών. Για αυτό και η Nintendo έχει δημιουργήσει ένα limited edition πακέτο που περιλαμβάνει τον οπτικό δίσκο του παιχνιδιού και μια φιγούρα LEGO® του Chase McCain.


Επιπλέον, αποκλειστικά για όσους προ-παραγγείλουν τον τίτλο από το www.nortec.gr , μαζί με το παιχνίδι θα λάβετε δώρο και μία ειδική θήκη LEGO®*, στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε το κολατσιό σας ή να τακτοποιήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα παιχνίδια σας.


Keywords
Τυχαία Θέματα