Review: NBA 2Κ13

Το παιχνίδι που οι απανταχού Μπασκετόφιλοι περίμεναν…

 Η 2kSports μπορεί αυτήν την φορά να μην μας εκπλήσσει με τα μοναδικά γραφικά που προσφέρει σε κάθε νέο NBA αλλά κάνει την διαφορά στον τρόπο λειτουργίας του παιχνιδιού. Φυσικά δεν λείπουν οι καινοτομίες με διάφορες νέες δυνατότητες.

.

Γενικά…

Main Menu: Οι αλλαγές που έγιναν στο menu του 2k12 παρέμειναν και στο 2k13 καθώς όπως φαίνεται δεν προτιμήθηκε το όμορφο μεν, δύσχρηστο δε, menu του 2k11.

Quick game

menu: Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο menu του quick game καθώς είναι απλό όπως πρέπει για ένα menu που σε οδηγεί σε ένα heads-up παιχνίδι είτε με παρέα είτε μόνοι σας.

My player menu: Πλέον η δημιουργία του παίκτη για το My career δεν γίνετε μόνο στην δημιουργία παίκτη στο My career αλλά από την επιλογή My player menu. Δηλαδή αλλαγές του τύπου Ονοματεπώνυμο, Πρόσωπο, Μαλλιά, κτλ δεν αλλάζουν στο My career αλλά στο My player menu και για να αλλάξεις αυτές τις επιλογές πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο online. Έξυπνος τρόπος να σπάσεις τα νεύρα των “πειρατών”…

In-game…

Γραφικά: Τα γραφικά του NBA 2k13 είναι ελαφρός βελτιωμένα από του 2k12, όχι κάτι συνηθισμένο για την 2kSports που μας έχει συνηθίσει σε εκπληκτικές αλλαγές στα γραφικά σε κάθε νέο NBA. Αυτή τη φορά έδωσαν περισσότερη βάση στην θεαματική ομολογουμένως αναβάθμιση των υπάρχων λειτουργιών και φυσικά στην ανάπτυξη νέων.

Αλλαγές: Μια πολύ καλή αλλαγή είναι η προσθήκη του Dunk Intensity που σου δίνει έναν αριθμό που αντιστοιχεί στην ένταση που προκάλεσε το κάρφωμα στο κοινό! Μια καινοτομία που σε ωθεί να κάνεις όλο και πιο δυνατά και εντυπωσιακά καρφώματα! Δεύτερη αλλαγή είναι η κίνηση των παικτών η οποία διορθώθηκε εκπληκτικά καθώς πλέον κάποιες κινήσεις που στα προηγούμενα παιχνίδια της 2kSports ήταν λίγο παράλογες όπως για παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο οι παίκτες στην άμυνα άλλαζαν κατεύθυνση ήταν κωμικοτραγικός αλλά όλα αυτά αποτελούν πλέον παρελθόν καθώς οι κινήσεις είναι ρεαλιστικές. Μια ακόμα αλλαγή είναι στα καρφώματα που πλέον είναι φτιαγμένα ώστε να ταιριάζουν με τα καρφώματα που γίνονται στο NBA. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τον τρόπο που μπορείς κάποιος να κάνει ΠΛΕΟΝ προσποίησεις. Κουνώντας το δεξί joystick του τηλεχειριστηρίου προς τις ανάλογες κατευθύνσεις κάτι που ίσως πονοκεφάλιασε τους όχι και τόσο κολλημένους με το παιχνίδι.


Για το τέλος άφησα το καλύτερο…ΤΟ ΚΟΙΝΟ !: Πλέον το κοινό στο στάδιο δεν ζητωκραυγάζει απλός αλλά αντιδρά ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, δηλαδή μετά από κάποιες λανθασμένες ενέργειες των παικτών της γηπεδούχου κατά κύριο λόγο ομάδας δεν τους ακούς μόνο αλλά τους ΒΛΕΠΕΙΣ να αποδοκιμάζουν. Όπως και μετά από ένα ωραίο ή δυνατό κάρφωμα τους βλέπεις να σηκώνονται και να εκστασιάζονται με την ενέργεια δίνοντας σου την ώθηση να αναβάσεις την απόδοση σου (ΑΝ είσαι αυτός για τον οποίον ζητωκραυγάζουν).

MY CARREER…

Και περνάμε στο, ίσως,

Keywords
Τυχαία Θέματα