Ιδέες δώρων «επόμενης γενιάς» για τα Χριστούγεννα από τη Sony

09:45 23/11/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Sony προτείνει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με λειτουργίες συνδεσιμότητας που θα απογειώσουν την εμπειρία ψυχαγωγίας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διάθεσή σας «μεταμορφώνεται» για να σας οδηγήσει στις πιο πρωτότυπες ιδέες Χριστουγεννιάτικων δώρων για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κρατείστε ψηλά στη λίστα των επιλογών σας τις μοναδικές προτάσεις αγορών
για προϊόντα επόμενης γενιάς με απίστευτες λειτουργίες συνδεσιμότητας που φέτος η Sony φέρνει κοντά σας με πλήθος δελεαστικών προσφορών και δώρων.
Χριστούγεννα… «κινηματογραφικών προδιαγραφών»

Κάθε αποκαλυπτική λεπτομέρεια 3D εικόνας καθώς και online περιεχόμενο «ζωντανεύουν» αυτά τα Χριστούγεννα στο σαλόνι σας. Χαρίστε στους αγαπημένους σας μια BRAVIA HX850 ή ένα Blu-RayTM player ή ένα Home Cinema Sony και μοιραστείτε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με τα δώρα που τα συνοδεύουν:

Συλλεκτική κασετίνα με την πλήρη συλλογή των 22 ταινιών του πιο διάσημου πράκτορα όλων των εποχών, James Bond, σε Blu-rayTM με την αγορά της τηλεόρασης Sony BRAVIA HX850 (το δώρο περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε Blu-ray™ με την αγορά του Blu-ray Disc™, BDP-S185.

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε 3D Blu-ray™ με την αγορά μιας συσκευής 3D Blu-ray Disc™ μεταξύ των μοντέλων: BDP-S490, BDP-S590 και BDP-S790.

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε 3D Blu-ray™ και η τριλογία Spider-Man® σε Blu-ray™ με την αγορά ενός Home Cinema μεταξύ των μοντέλων: BDV-E490, BDV-NF720, BDV-N890W και BDV-N990W.

Με τέτοιες προσφορές, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να απολαύσετε το αγαπημένο σας Χριστουγεννιάτικο ρόφημα από την άνεση του καναπέ σας! Μπορείτε, επίσης, να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία κινηματογράφου και gaming με το Personal 3D Viewer HMZ-T2. Φορέστε την ολοκαίνουργια οθόνη κεφαλής της Sony και δείτε ταινίες 2D & 3D ή παίξτε παιχνίδια σε High Definition.

Απολαύστε ομαλή και άνετη προβολή, χάρη στις φωτεινές και ευκρινείς οθόνες OLED, ζώντας παράλληλα την απόλυτη ατμόσφαιρα του κινηματογράφου με τον εικονικό ήχο surround 5,1 καναλιών.
Ηχος από Χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Όποια Χριστουγεννιάτικη μελωδία και αν προτιμάτε τώρα μπορείτε να την απολαύσετε στο σπίτι ή ακόμα και έξω από αυτό, με τα πιο κομψά και λεπτά μοντέλα των Walkman®. Με μόλις 7 χλστ. πάχος, οι νέες σειρές E570/470 καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και χωράνε ιδανικά στην τσέπη ή στην τσάντα σας, ενώ διαθέτουν διάρκεια χρόνου αναπαραγωγής μέχρι και 36 ώρες, με μία μόνο φόρτιση.

Επίσης, για όλους όσοι ετοιμάζεστε για ξέφρενη διασκέδαση το βράδυ της γιορτής, τα χρωματιστά και λεπτά μοντέλα Walkman® της σειράς E470, με λειτουργία Karaoke και προβολή συγχρονισμένων στίχων, είναι ό,τι χρειάζεστε για να «ανάψει» το πάρτυ σας.

Αν πάλι είστε από αυτούς που οργανώνετε Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις, το Walkman® της σειράς F800 σας προσφέρει την απόλυτ
Keywords
Τυχαία Θέματα