Διαγωνισμός: Κερδίστε το Killzone 3 Collector’s Edition για PS3

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε το Killzone 3 Collector’s Edition για PS3,  προσφορά του Gameside.gr!

Ο Διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 05-08-2012

Όροι συμμετοχής:

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό γράφοντας την φράση “Δήλωση  Συμμετοχής“ στα σχόλια του παρόντος άρθρου.

Για

να δηλωσετε συμμετοχή πρέπει να είστε εγγεγραμένο μέλος του Gameside.gr (εγγραφείτε εδώ) και να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook . Επίσης κάθε σχόλιο που κάνετε σε οποιοδήποτε θέμα/review/νέο στο site θα θεωρείται ως μία επιπλέον συμμετοχή, οπότε όσο περισσότερα σχόλια αναρτούνται στα θέματα μας καθημερινά, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε!

Mε την λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με όσους απο τους συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που απαιτούνται και αναγράφονται παραπάνω (εγγραφή, like, συν τις επιπλέον συμμετοχές από τα σχόλια) .

- Από τον διαγώνισμο εξαιρούνται η συντακτική ομάδα του gameside και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως πρώτου βαθμού.- Σε περίπτωση αποστολής του δώρου, τα μεταφορικά βαρύνουν αποκλειστικά τον νικητή.- Με την ανακοινώση των αποτελεσμάτων οι νικητές υποχρεούνται να επικοινωνήσουν μεσα σε 5 ημέρες με τους admins(SpartacusGR, ZlaveGR) του Gameside.- Με την δήλωση συμμετοχής αποδέχονται αυτόματα όλοι οι όροι του διαγωνισμού από τον συμμετέχοντα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Διαγωνισμός: Κερδίστε το Killzone 3 Collector’s Edition για PS3

Keywords
Τυχαία Θέματα