Hacker απειλεί Sony και Microsoft εάν συλληφθεί!

Ο Αυστραλός hacker, γνωστός με το ψευδώνυμο Superdae και υπεύθυνος για διάφορες διαρροες που αφορούσαν τα PS4 και Xbox One, ανέφερε στο site Gizmodo πως αναμένεται να συλληφθεί σήμερα, Δευτέρα 27/5.

Σε περίπτωση λοιπόν που οι αρχές προβούν στη σύλληψη του και

δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή του μέχρι το απόγευμα, ένα αυτόματο σύστημα θα συνδεθεί στο Twitter από τον υπολογιστή του και θα διοχετεύσει τεράστιο όγκο απόρρητων πληροφοριών στο κοινό, μέσω του FTP server που διαθέτει.

Ο server είναι γεμάτος με πληροφορίες σχετικά με τα PlayStation 4, Xbox One, Wii U αλλά και με τις Epic Games, Blizzard, Unitied Front Games και THQ. Ακομη υπάρχουν ανολοκλήρωτες εκδόσεις των παιχνιδιών Company of Heroes 2 και WWE 14, όπως επίσης και μυστήρια projects της Unreal Engine 4 γνωστά με τις κωδικές ονομασίες Kilo, Lima και Orion. Ειδικά για τη Microsoft, o hacker αναφέρει πως διαθέτει πληροφορίες σχετικά με το Xbox One που η αμερικάνικη εταιρία θα απεύχοταν να βγουν στη δημοσιότητα!

Το όνομα του Superdae είχε ξαναεμπλακεί πολλές φορές στο παρελθόν με διαρροές που επαληθεύτηκαν αλλά και με την απίστευτη προσπάθεια του να πουλήσει developer kit του Xbox One στο ebay!

Hacker απειλεί Sony και Microsoft εάν συλληφθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα