Αινιγματικό το μέλλον του Destiny στο PC

Όμως η Bungie δηλώνει πρόθυμη να φέρει το νέο της τίτλο και εκεί

Το Destiny, Sci-Fi FPS της Bungie και πρώτο project της εταιρίας μετά το Halo, έχει ήδη ανακοινωθεί για PS3, PS4, Xbox 360

και Xbox One. Κάποια επίσημη τοποθέτηση για την διάθεση του τίτλου σε PC δεν υπάρχει.

Ο Eric Osborn, βασικός συγγραφέας της Bungie και επικεφαλής της κοινότητας της, ερωτήθηκε από το IGN για την πιθανότητα κυκλοφορίας του Destiny σε PC. Η απάντησή του ήταν η εξής: ''Δεν έχουμε πει ναι, αλλά ούτε και όχι. Όσο περισσότερες πλατφόρμες αναλαμβάνουμε, τόσο περισσότερη εργασία σημαίνει εν τέλει. Αυτό που δεν θέλουμε είναι να θέσουμε σε κίνδυνο το σύνολο της εμπειρίας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Έχουμε πολλά άτομα που παίζουν στα PC. Έχουμε μεγάλη όρεξη να χτίσουμε αυτή την εμπειρία. Δεν το έχουμε ανακοινώσει ακόμη, αλλά στο μέλλον σκοπεύουμε να μιλήσουμε περισσότερο για αυτόν τον τομέα''. Τα σχόλια αυτά δείχνουν πως η εταιρία είναι πρόθυμη να φέρει το παιχνίδι της και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η παγκόσμια αποκάλυψη του Gameplay του Destiny αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Press Conference της Sony στην Ε3, στι 11 Ιουλίου, στις 4.π.μ. ώρα Ελλάδος, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε η Bungie.

Keywords
Τυχαία Θέματα