Βύντρα, ο καταπράσινος

Ο Φάμπρι Γκονθάλεθ ξαναχτύπησε! Δηλώσεις λατρείας έκανε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού για τον Λουκά Βύντρα…
Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ στα πλαίσια της σάτιραςΣυνέντευξη παραχώρησε στη NOVA ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Φάμπρι Γκονθάλεθ και έσταξε μέλι για τον Λουκά Βύντρα.

Ώρες - ώρες νομίζει κανείς πως τελικά
ο μόνος λόγος που προσελήφθη ο Φάμπρι στην Παναθηναϊκό ήταν ακριβώς αυτός: να δίνει συνεντεύξεις και να εκθειάζει τον Βύντρα.

Κρατάμε την καλύτερη ατάκα: Πράσινο αίμα τρέχει στις φλέβες του Λουκά Βύντρα!

(Διευκρίνιση: Το εννοούσε, δεν έκανε… χιούμορ)

Ο πρώην προπονητής της ομάδας (δεν είναι τυχαίο που τον λάτρεψαν οι… νοσταλγοί) από την πρώτη στιγμή που πάτησε στην Παιανία αντιλήφθηκε πως ο Βύντρα ήταν παίκτης – προσωπικότητα, που μπορούσε να κάνει τη διαφορά (στον αντίπαλο;) και το σημαντικότερο παίκτης που αγαπάει τον Παναθηναϊκό!!!

Μάλιστα σημείωσε πως γνώμη του είναι πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί μία ομάδα με χαμηλότερο προϋπολογισμό, πολύ πιο ανταγωνιστική από την υπάρχουσα, αλλά με τον Βύντρα στο ρόστερ!

(Το πώς θα συνέβαινε αυτό χωρίς να αποχωρήσει ο «ακατέβατος» των 1.150.000 ευρώ μεικτά ετησίως, δεν το γνωρίζουμε).

Ο Βύντρα πάντως είναι παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και ως ένδειξη της μεγάλης του αγάπης για την ομάδα φρόντισε και πήρε μισθούς περσινούς, φετινούς και επόμενους. Έτσι, ως ενθύμιο.

Σημείωση: Στα δέκα παιχνίδια που φόρεσε τη φανέλα της Λεβάντε ο Βύντρα, η ισπανική ομάδα κέρδισε... το ένα! Πλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Λεβαντίνοι τον παραχωρούν όσο-όσο (διαβάστε εδώ).

Απολαύστε τις δηλώσεις του Φάμπρι, αλλά και ένα βίντεο – απόδειξη της λατρείας του «καταπράσινου» Βύντρα προς τον Παναθηναϊκό:

(...) Πιστεύω πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια ομάδα με πολύ χαμηλότερο προϋπολογισμό και σίγουρα πολύ πιο ανταγωνιστική από την ήδη υπάρχουσα. Στην ομάδα υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ ανταγωνιστικοί, αλλά υπάρχουν κι άλλοι που δεν πιστεύω πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές έπρεπε να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Βύντρα. Με αυτό τον τρόπο έπεσε η ποιοτική στάθμη της ομάδας. Αυτοί που έφυγαν είχαν παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις. Βλέπετε το παράδειγμα του Βύντρα, ο οποίος παίζει βασικός σε ομάδα της Primera Division, σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι το ισπανικό, με τεράστιο ανταγωνισμό και εξαιρετικό επίπεδο. Κάπως έτσι η ομάδα έχασε την προσωπικότητά της.

Στην περίπτωση της αποχώρησης του Βύντρα, ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος. Δεν ήθελα η ομάδα να χάνει προσωπικότητες. Είτε αυτός ονομάζεται Βύντρα, είτε Σπυρόπουλος, είτε Χριστοδουλόπουλος, παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς προσωπικότητες από την ομάδα σου. Πόσο μάλλον, αφού αναφερόμαστε στην περίπτωση Βύντρα, όταν πρόκειται για παίκτες που αποτελούν υπόδειγμα επαγγελματισμού. Εάν κόψεις μια φλέβα στο χέρι του Βύντρα, θα βγάλει πράσινο αίμα! Τόσο πολύ αγαπάει τον Παναθηναϊκό».
Keywords
Τυχαία Θέματα