Βουγιούκας: «Με υψηλό κίνητρο στα play off»

Για τις αναμετρήσεις των πλέι οφ, αλλά και για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ίαν Βουγιούκας...

Το κίνητρο του Παναθηναϊκού θα είναι υψηλό, είτε θα παίζει ο Παναθηναϊκός με την Καβάλα είτε με τον Άρη, τόνισε σε συνέντευξή του ο Ίαν Βουγιούκας.

Ο σέντερ του Εξάστερου μίλησε για τον
Κολοσσό και εξήγησε πως η εύκολη νίκη της ομάδας του ήρθε πρώτα από την άμυνα και μετά από την επίθεση.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ επεσήμανε πως όλοι οι παίχτες της είναι ψηλοί, ποιοτικοί και αθλητικοί. Σημείωσε πάντως πως υπάρχει χρόνος για τον Παναθηναϊκό να προετοιμαστεί σωστά, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν αρκετές οι βδομάδες που μας απασχόλησε η σειρά με τη Μακάμπι, θέλουμε να πάρουμε μερικές μέρες να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Από τη Δευτέρα που θα επιστρέψουμε θα σκεφτούμε τόσο τον αντίπαλο μας στα πλέι οφ όσο και σιγά σιγά το Final-4

Για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό:
«Ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς παρ' ότι παίξαμε με ελλείψεις μπορέσαμε και τις καλύψαμε και παίξαμε αρκετά καλά. Βάλαμε αρκετούς πόντους και παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη. Όποιος παίκτης μπήκε βοήθησε είτε επιθετικά, είτε αμυντικά. Όλοι οι παίκτες έδωσαν ώθηση στην ομάδα».

Για τα ματς με την ΤΣΣΚΑ:
«Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, γιατί και αθλητικοί και ποιοτικοί ψηλοί. Ο καθένας που μπαίνει στην πεντάδα παίζει καλά στην ΤΣΣΚΑ είτε είναι κοντός είτε είναι ψηλός. Θα είναι σίγουρα δύσκολα, αλλά έχουμε ένα μήνα για να προετοιμαστούμε και σωματικά και ψυχολογικά»
Για τα πλέι οφ:
«Το κίνητρο θα είναι υψηλό για εμάς. Είτε με την Καβάλα είτε με τον Άρη να παίξουμε θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και ειδικά το εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κρατήσουμε το κίνητρο μας υψηλά»
Keywords
Τυχαία Θέματα