Βαρέλα ο αρχισκάουτερ του Τριφυλλιού

Ο Ούγκο Βαρέλα είναι ο άνθρωπος από τα χέρια του οποίου θα περνάνε όλες οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού, αποτελώντας εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα...

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει «κλείσει» εδώ και καιρό τον υπεύθυνο για το τμήμα σκάουτινγκ του Τριφυλλιού. Το όνομα αυτού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" είναι ο Ούγκο Βαρέλα,
που φέρεται να έχει συμβάλει στις μεταγραφές των Σισοκό, Ζέκα και Σο, oι οποίοι έχουν αποδειχθεί λίρα χρυσή.

Επίσημα, πάντως, η πρώτη μεταγραφή του πρώην μάνατζερ και συμβούλου ποδοσφαίρου είναι ο ιάπωνας διεθνής μέσος, Γιοχέι Καζιγιάμα, που θα ανακοινωθεί σύντομα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαρέλα έχει 15ετή εμπειρία στο ποδόσφαιρο και ειδικεύεται στις διαπραγματεύσεις, στις σχέσεις των παικτών με τους συλλόγους και έχει καλό «μάτι» στο σκάουτινγκ.

Ο πορτογάλος είχε παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στις Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Αμαδόρα και Αλβέρκα, με τον τελευταίο του σταθμό να φέρνει και τη γνωριμία του με τον Φερέιρα. Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ίδρυσε μία εταιρεία μάνατζερ, ονόματι «Football and friends», για να ειδικευτεί στη συνέχεια στην ψυχολογία του αθλητισμού και στο χτίσιμο προφίλ παικτών. Ο Βαρέλα αποτέλεσε εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος και τον είχε πάντα στο πλευρό του, δείγμα της εμπιστοσύνης που έτρεφε στις εισηγήσεις του.
Keywords
Τυχαία Θέματα