Τζαβέλλας η ιδανική επιλογή!

Ο Γιωργος Τζαβέλλας αποτελεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την πρώτη επιλογη του Ζεσουαλδο Φερέιρα για την θεση του αριστερού μπακ.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας φέρεται να είναι ο εκλεκτός του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το αριστερό άκρο της άμυνας στη θέση του Νίκου Σπυρόπουλου. Παρότι ο τελευταίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, γεγονός είναι πως
έχει παραμείνει στάσιμος και αγωνιστικά παρουσιάζει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο Τριφύλλι που έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για τον διεθνή αμυντικό, περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην οποία ανήκει, η οποία τον είχε δώσει δανεικό στη Μονακό φέτος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «η Πράσινη», εάν ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα θα στραφεί στον 24χρονο Γιώργο Τζαβέλλα που φαντάζει ιδανική λύση.

Μετά, όμως, και από την εξαιρετική εμφάνιση του Τζαβέλλα στο ματς με την Ρωσία, η Άιντραχτ πιθανόν να περιμένει κάποια πρόταση για τον νεαρό αμυντικό. Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται σε στάση αναμονής, θα περιμένει να δει την έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον Σπυρόπουλο έχοντας το βλέμμα στον Τζαβέλλα, ο οποίος βλέπει ζεστά το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού. Άλλωστε, όλες οι πληροφορίες λένε πως ο αριστερός μπακ της Άιντραχτ υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό από μικρό παιδί.
Keywords
Τυχαία Θέματα