Το σόου Βοσκάκη - Δασκαλάκη - Στυλιάδη (Vid)

Δείτε σε βίντεο ορισμένα από τα... όργια του διαιτητή Βοσκάκη και των βοηθών του, τα... χορευτικά του Δασκαλάκη και ακούστε την προκλητική μετάδοση του Στυλιάδη.
Η «παράγκα» γκρεμίστηκε. Στη θέση της όμως χτίστηκε ουρανοξύστης! Και από τη στιγμή που πρόσωπα που διώχθηκαν ποινικά δεν τους άγγιξε ο νόμος, είναι φυσικό επακόλουθο να νοιώθουν πλέον πανίσχυροι και σε κάθε ευκαιρία να κάνουν επίδειξη δύναμης.

Δείτε στο βίντεο ορισμένες από τις φάσεις του παιχνιδιού ανάμεσα σε Βέροια και Ολυμπιακό.
Εννοείται πως πρόκειται για μερικές από τις «κραχτές» φάσεις, καθώς όλο σχεδόν το παιχνίδι ήταν μία φαρσοκωμωδία. Ο διαιτητής Βοσκάκης και οι βοηθοί του, συναγωνίζονταν με τον τερματοφύλακα της Βέροιας Δασκαλάκη ποιος θα κάνει μεγαλύτερο λάθος.

Για τον ρέφερι να σημειώσουμε πως είναι αυτός που «καθάρισε» για τον ΟΣΦΠ το περυσινό πρωτάθλημα, με τη διαιτησία του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική πήραμε μία γεύση του τι εστί ελληνικό πρωτάθλημα και γιατί ο κόσμος έχει δείξει έμπρακτα την αποστροφή του, αδειάζοντας τις κερκίδες.

Κυρίαρχο ρόλο σε όλο το θεατρικό παίζουν τα μίντια που αποκρύπτουν επιδεικτικά την αλήθεια, μπροστά στο βωμό συμφερόντων. «Πολύ καλή ομάδα στα στημένα» έλεγε συνέχεια ο Άγγελος Στυλιάδης που μετέδειδε το ματς, και ο οποίος μούδιαζε από αμηχανία σε κάθε εξώφθαλμο στραβοσφύριγμα. Πράγματι καλή ομάδα στο στημένα ο Ολυμπιακός. Σε αυτό συμφωνούμε.
Βέροια - Ολυμπιακός 1-2 Τα φατσοσφυρίγματα... από GreenZoneGr
Keywords
Τυχαία Θέματα