Τι συμβαίνει με Γόντικα και Φερέιρα;

H μεταξύ τους «σιγή ασυρμάτου», η (μη) μεταγραφή του Κουίνσι και το «χτίσιμο» του προφίλ του... ενόχου από τα δήθεν αντικειμενικά μέσα ενημέρωσης...Φερέιρα (αριστερά) και Γόντικας από παλαιότερη εκδήλωση της ΠΑΕ
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ολοένα και πιο έντονα η φημολογία ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γόντικας όχι απλώς δεν έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας Ζεσουάλδο Φερέιρα,
αλλά ότι οι δύο άνδρες δεν μιλιούνται καν. Ενδείξεις μάλιστα που να στοιχειοθετούν την είδηση υπάρχουν αρκετές.

Γνωρίζοντας, ή καταλαβαίνοντας, το ποιος μιλάει με ποιον, όπως επίσης ποιος έχει άριστες σχέσεις με ποιον, και τι γραμμή έχει το κάθε μέσο ενημέρωσης γίνεται αντιληπτό ότι η πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ δουλεύοντας σε πεπατημένες εποχών που θεωρητικά έχουν περάσει, ήδη «χτίζει» το προφίλ του πρώτου... ενόχου, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό του προπονητή!

Φυσικά από την «εξίσωση» εξαιρείται το γνωστό για τις πρακτικές και τακτικές του «Derby news», το οποίο τα τελευταία χρόνια στήριζε μόνο τους προπονητές της επιλογής του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ από τους επόμενους ζητούσε αποτελέσματα, γκολ και θέαμα, από τις πρώτες αγωνιστικές κάνοντας παράλληλα υποδείξεις για το ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι!

Γίνεται αντιληπτό ότι η πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ ήδη «χτίζει» το προφίλ του πρώτου... ενόχου, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό του προπονητήΟ πορτογάλος προπονητής από την πλευρά του έδειξε δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς της διοίκησης στην υπόθεση ανανέωσης του δανεισμού του Κουίνσι, όπου όλα έδειχναν ότι ο γκανέζος ακραίος επιθετικός θα έμενε στο Τριφύλλι, ωστόσο την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα δεδομένα. «Η Αλ Σαντ ανέβασε τις απαιτήσεις της» έγραψαν οι εφημερίδες, ωστόσο κάποια πουλάκια που κελάηδησαν ανέφεραν ότι οι απαιτήσεις που αξίωσε η ομάδα του Κατάρ ήταν ένα πριμ σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην περίπτωση δηλαδή, που το Τριφύλλι εξασφάλιζε κοντά στα 15 εκατ. ευρώ... Αν ισχύει κάτι τέτοιο, φυσικά θα πρόκειται για «σαμποτάζ» στα θεμέλια της ομάδας!

Στον Γόντικα καταλογίζουν κάποιοι το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στην Αυστρία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ωστόσο αυτό μοιάζει επουσιώδες, ιδιαίτερα αν ισχύουν οι πληροφορίες και στο εσωτερικό του Τριφυλλιού έχει ξεκινήσει ένας εμφύλιος που μόνο καλή κατάληξη δεν πρόκειται να έχει.

Σε μια εποχή όπου ο Παναθηναϊκός μαζεύει μέλη και προσπαθεί να αυξήσει τα έσοδά του από τις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας προκειμένου να επιβιώσει, το να δέχεται πόλεμο ο προπονητής ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να χτίσει κάτι αξιόλογο κερδισμένους μπορεί να έχει μόνο τους αντιπάλους του συλλόγου. Οσους απέμειναν εντός και φυσικά τους εκτός!

Εκείνους που τρόμαξαν με την περυσινή ομάδα που διεκδίκησε παλικαρίσια τον τίτλο, χάνοντάς τον από εξωαγωνιστικούς παράγοντες όπως είναι η τρομοκρατία που δέχτηκαν οι διαιτητές, οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της Σούπερ Λίγκα
Keywords
Τυχαία Θέματα