Mήπως δεν είναι «ξυλοκόποι» τελικά;

Στο σημερινό φιλικό της παιχνίδι εναντίον της Έβερτον, η Μάδεργουελ ήρθε ισοπαλία, με σκορ 1-1.

Σήμερα, 21/7, διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Μάδεργουελ και της Έβερτον. Το ματς ήρθε ισόπαλο με 1-1, αποδεικνύοντας ότι οι Σκωτσέζοι είναι σκληρό καρύδι και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους στα προκριματικά του Champions League.

H Mάδεργουελ φιλοξένησε την αγγλική ομάδα στο Fir Park, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο.

Η Έβερτον είχε την κυριαρχία
στο πρώτο 45λεπτο, εξαιρετική κυκλοφορία και κατάφερε να προηγηθεί στο 34΄με την κεφαλιά του Ντάφι. Οι παίκτες του Μόγες ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν αυξήσει το προβάδισμά τους, όμως Όσμαν και Κέιχιλ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ράντολφ, ενώ καλή παρουσία είχε κι ο Απόστολος Βέλλιος που αγωνίστηκε βασικός.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι είναι πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους τους, είχαν περισσότερες δυνάμεις και απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του β΄ημιχρόνου. Στο 54' ισοφάρισαν με πολύ ωραίο σουτ του Λο.

Οι Γέλαβιτς και Νέισμιθ της Έβερτον αποδοκιμάστηκαν λόγω της παρουσίας τους στους Ρέιντζερς, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να βάλουν τα «ζαχαρωτά» μπροστά, όμως η Μαδεργουέλ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά πήρε άνετα την ισοπαλία από τους Άγγλους.
Μάδεργουελ (Στιούαρτ ΜακΚολ): Ράντολφ (45' Χόλις), Χάμελ, Λόου, Χάτελεϊ, Χούμφρεϊ, Ογιάμα, Χίγκντον (62' ΜακΦάντεν), Μέρφι (62' Κερ), Λάσλεϊ, Ράμσντεν, Κούμινς (62 Κούμινς).

Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγες): Χάουαρντ, Χίμπερτ, Ντιστέν (69' Χέιτινγκα), Ντάφι, Νέβιλ, Όσμαν (45΄ Ρόντγουελ), Κόουλμαν, Φελαϊνί (69' Νέισμιθ), Κέιχιλ (45' Ζούνιορ), Βέλιος (45' Γέλαβιτς), Ανιτσέμπε (45' Γκίμπσον).
Keywords
Τυχαία Θέματα