Hello... Παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα…

Κάτι ξέχασαν οι αντικειμενικοί! Ο Παναθηναϊκός δίνει αγώνα πρόκρισης κόντρα στην Τότεναμ στην Αγγλία και θέμα ημέρας οι (δήθεν) ουδέτεροι θεωρούν τη μεταγραφή του Κατσουράνη και τις... πιστολιές του ΟΣΦΠ.
Χαζεύοντας κανείς τα πρωτοσέλιδα των (δήθεν) αντικειμενικών εφημερίδων πιστεύει πως σήμερα (6/12) η ΕΣΗΕΑ
έχει κηρύξει απεργία και πως διαβάζει τα χθεσινά φύλλα. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Τότεναμ στο πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο θα κρίνει την ευρωπαϊκή του συνέχεια, και οι (δήθεν) ουδέτεροι θεωρούν άλλα θέματα της επικαιρότητας (και μη) σημαντικότερα.

Συγκεκριμένα, η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα GOAL έχει ως τρίτο θέμα στο πρωτοσέλιδό της το σημερινό παιχνίδι του Τριφυλλιού, θεωρώντας σημαντικότερη είδηση την επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ, αλλά και τους… πιστολέρο του Ολυμπιακού.

Η ακόμα πιο αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα SportDay, η οποία δεν γράφει καν τη λέξη «Παναθηναϊκός» μετά από επιτυχίες, θεωρεί θέμα της ημέρας τα στατιστικά παικτών του Ολυμπιακού, ο οποίος έπαιζε προχθές (!) και ο οποίος κατόρθωσε (τι ασυνήθιστο για τον διορισμένο πρωταθλητή…) να βγει τρίτος στον πιο εύκολο όμιλο που θα μπορούσε να κληρωθεί. Η είδηση ότι σήμερα παίζει με την Τότεναμ ο Παναθηναϊκός αγώνα πρόκρισης βρίσκεται καταχωνιασμένη σε μία γωνίτσα.

Στο ίδιο πνεύμα και η τρίτη ουδέτερη εφημερίδα LIVE Sport που θεωρεί πιο σημαντικό γεγονός από το σημερινό παιχνίδι των «πρασίνων» το πώς ξεπέρασε τον Βαλβέρδε ο Ζαρντίμ…

Και εδώ τίθεται το ερώτημα: Έχει υπάρξει έστω και μία φορά που ο Ολυμπιακός έδινε αγώνα κόντρα σε ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε ματς πρόκρισης, χωρίς να αγωνίζεται άλλη ελληνική ομάδα την προηγούμενη ημέρα, και το θέμα να βρέθηκε κρυμμένο σε μία γωνία των πρωτοσέλιδων των αντικειμενικών εντύπων;
Keywords
Τυχαία Θέματα