«Στο τέλος της σεζόν το ταμείο»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για το 2013-14, παρουσία και του Γιάννη Αλαφούζου...
Το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν την πρώτη τους προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος παρουσίασε στους παίκτες το νέο τεχνικό τιμ, δηλαδή τους Αναστασίου, Ρούτερ, Βος, Σαραβάκο και Νταμπίζα.

«Φέτος είμαστε σαφώς πιο οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα και ξεκινάμε με καθαρό μυαλό. Η ομάδα αναμένεται να είναι πολύ πιο δυνατή, βασιζόμενη σε πολλά καινούργια πρόσωπα αλλά και τους ελπιδοφόρους νέους μας, που τόσο πιστεύουμε».

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου είπε:

«Ο στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι να γίνουμε ομάδα και για να συμβεί αυτό να ξέρετε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους σας. Η φιλοσοφία μας είναι να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πάντα με τακτική πειθαρχία. Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο. Η μόνη πίεση που θέλω να έχετε ως παίκτες θα είναι για το πώς θα γίνετε καλύτεροι. Και ατομικά και σαν ομάδα. Αυτό θέλουμε και αυτό θα φροντίσουμε να εφαρμόσουμε».
Keywords