«Ο Παναθηναϊκός έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί»

Ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι φτιαγμένος για να κερδίζει τίτλους και ότι από τη στιγμή που έμαθε για την πρόταση του Τριφυλλιού δεν ασχολήθηκε με τίποτε άλλο...

Ο Νίκος Παππάς παρέστη στο 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp (των Αλβέρτη, Παπανικολάου και Ρετζιά) και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι φτιαγμένος αποκλειστικά και μόνο για
να σηκώνει κούπες. H επίσκεψη του νέου γκαρντ του Παναθηναϊκού στο 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (25/06), ύστερα από πρόσκληση που δέχτηκε από τους ιδρυτές του.

Αρχικά ο Νίκος Παππάς ευχαρίστησε τους ιθύνοντες για την πρόσκληση τους και δήλωσε στους νεαρούς αθλητές:

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την ηλικία να μάθετε να παίζετε το παιχνίδι και να το αγαπήσετε. Αυτό που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά (σ.σ Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Παπανικολάου και Ευθύμης Ρεντζιάς) είναι κάτι ξεχωριστό και είμαι πολύ περήφανος που είμαι σήμερα μαζί σας. Ξέρω ότι το σχολείο είναι ο πρώτος σας στόχος και πιστεύω ότι αν έχετε πρόγραμμα στην ζωή σας μπορείτε να είστε καλοί μαθητές και παράλληλα να έχετε χρόνο να παίζετε μπάσκετ και να προπονείστε».

Στη συνέχεια, ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος δέχτηκε ερωτήσεις από τους νεαρούς αθλητές.

Σχετικά με τους στόχους που θέτει ως μέλος πλέον του Παναθηναϊκού:

«Η ομάδα αυτή έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί, ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κερδίσουμε τίτλους».

Για το λόγο που αποχώρησε από τον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος θεωρώ ότι έχει καθιερωθεί ως η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα όμως δεν αγωνίζεται στην Euroleague που για μένα είναι ένα απίστευτο κίνητρο να αγωνίζεσαι σε αυτό επίπεδο και στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

Για την αποχώρηση του Λάσμε:

«Σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ καλός παίχτης, η απόφαση της ομάδας είναι αυτή και θεωρώ ότι μπορεί να καλυφθεί το κενό του με κάποια άλλη προσθήκη που ελπίζω να είναι και ακόμα καλύτερη».

Για το αν του είχε γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό

«Κάθε παίχτης έχει ένα manager, ο δικός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και από την στιγμή που συζήτησα με την ομάδα δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο».

Για τον αν θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς:

«Καταρχάς αγωνιζόμαστε σε διαφορετική θέση, έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και κάθε μέρα προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, αλλά είμαι πολύ καλύτερος»(σ.σ. ξεσπώντας σε γέλια μαζί με τους νεαρούς αθλητές).

Μετά το πέρας των ερωτήσεων, το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιμνιάτης δηλώνοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Νίκος δέχθηκε την πρόσκληση μας. Πρέπει να γνωρίζετε πως οι αθλητές έχουν ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα όλο τον χρόνο και οι μέρες αυτές είναι για να ξεκουραστούν για την δύσκολη συνέχεια. Παρόλα αυτά βρήκε το χρόνο και ήρθε εδώ για να σας μιλήσει και αυτό τον τιμάει ιδιαιτέρως».
Keywords
Τυχαία Θέματα