«Μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου ο Παναθηναϊκός»

Ο Έρικ Φάλκενμπεργκ μίλησε για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και για τον Γιάννη Αναστασίου που τον έπεισε να φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού.
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Έρικ Φάλκενμπεργκ. Ο Ολλανδός μέσος δήλωσε χαρούμενος για τη συμφωνία ανάμεσα στην Άλκμααρ και τον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε το ενδεχόμενη της μεταγραφής του ως ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα του.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Αθήνα,
ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τελικές συζητήσεις για το συμβόλαιό μου, αλλά είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία ανάμεσα στην Αλκμααρ και τον Παναθηναϊκό».

Γιατί επέλεξες τον Παναθηναϊκό;

«Ο προπονητής της ομάδας μίλησε με τον μάνατζερ μου και εμένα και είχα πολύ καλό προαίσθημα. Ήθελα να έρθω. Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν πολύ καλά».

Τι ξέρεις για τον Παναθηναϊκό;

«Είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για αυτή την ομάδα».

Σε έπεισε το πρότζεκτ που σου παρουσίασε ο κόουτς;

«Ναι, μπορεί να με χρησιμοποιήσει σε διάφορες θέσεις και πιστεύω ότι μπορεί να είμαι πολύ χρήσιμος για αυτή την ομάδα. Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει η τελική συμφωνία».

Είναι πρόκληση για σένα το να αγωνιστείς για πρώτη φορά στο εξωτερικό;

«Ναι σίγουρα ανυπομονώ πολύ για αυτό. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Είμαι 25 χρονών και όντως είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα