Στις 4 Νοεμβρίου οι εκλογές της «Συμμαχίας»

To Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και αρχαιρεσίες στο τέλος του ίδιου μήνα. Δικαίωμα παρουσίας έχουν οι εγγραφές των 175 ευρώ και άνω, εκτός τα e-members...

XΘες, Τετάρτη 17/10, έλαβε χώρα η συνεδρίαση της «Συμμαχίας» που κύριο θέμα είχε την εκλογική διαδικασία, καθώς υπάρχουν πολλά διαδικαστικά θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν.

Στη Γ.Σ. θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος τα μέλη που έχουν πληρώσει συνδρομή από 175 ευρώ και άνω, κάτι που αποτελεί πρόκριμα και για τις αρχαιρεσίες. Για τα ηλεκτρονικά
μέλη των 20 ευρώ, η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε Live Streaming, ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν, αλλά δε θα μπορούν να ψηφίσουν, εν αντιθέσει με όσα είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος για αναλογία ψήφου-μελών 1 προς 8. Υπάρχει, ωστόσο, η σκέψη να μπορούν τα e-members να υποβάλλουν ερωτήματα μέσω διαδικτύου.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 10.00 π.μ., στο ΟΑΚΑ, και αν δεν υπάρξει απαρτία (σ.σ. να βρεθούν περισσότεροι από τους μισούς που έχουν δικαίωμα ψήφου στην Γ.Σ.) η επαναληπτική συνεδρίαση να γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας και συγκεκριμένα στις 4.00μ.μ. με την Γ.Σ. να προχωράει με τους παρευρισκόμενους.

Οι σύνεδροι μπορούν να φτάσουν τις 3.300, όσοι δηλαδή έχουν πληρώσει 175 ευρώ και άνω. Όσο για τις αρχαιρεσίες, επικράτησε η άποψη να διοργανωθούν για το τέλος του Νοεμβρίου.

Πέραν των ανωτέρω, στη Γ.Σ. της 4ης Νοεμβρίου αναμένεται να γίνει ένας απολογισμός των κινήσεων και των πεπραγμένων της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ως και την ημέρα εκείνη και αναμένεται να παραιτηθεί το νυν Δ.Σ. ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εκλογή νέου. Ακόμη είναι πιθανό να ανακοινωθούν κάποιες υποψηφιότητες μελών ενόψει των εκλογών και φυσικά αναμένεται να εκλεγούν οι εφορευτικές επιτροπές.

Αναφορικά με τις κάλπες, έχει προαποφασιστεί να στηθούν κάλπες στο ΟΑΚΑ και γίνεται προσπάθεια να τοποθετηθούν επίσης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τέλος, συζητήθηκε, επίσης, το τί μέλλει γενέσθαι με το γηπεδικό, ιδίως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και ενόψει της 1ης Νοεμβρίου, ημερομηνία όπου θα λάβει απόφαση το ΣτΕ για το θέμα, καθώς επίσης έγινε κουβέντα για το αγωνιστικό και τα της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα