Καρνέζης...2016

Ο Ορέστης Καρνέζης έχει κερδίσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό και η ΠΑΕ προτίθεται να του προσφέρει επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2016, με διπλασιασμό των αποδοχών του.

Ο Ορέστης Καρνέζης είναι ίσως ο καλύτερος και σταθερότερος σε απόδοση ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αυτήν την περίοδο και,
σε συνδυασμό με την περσινή καλή σαιζόν του, οι «πράσινοι» έχουν πάρει την απόφαση να τον επιβραβεύσουν. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προτίθενται να του προσφέρουν επέκταση συμβολαίουν μέχρι το 2016 και να προβούν σε διπλασιασμό των αποδοχών του.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, που έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση βασικού στην ομάδα, αλλά και στην Εθνική, με τη δουλειά του και την εμπειρία που έχει αποκτήσει έχει εντυπωσιάσει τόσο τους φιλάθλους, όσο και τους ιθύνοντες της ΠΑΕ. Χθες, μάλιστα, προσέθεσε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στον αγώνα της Ελλάδας εναντίον της Σλοβακίας, διατηρώντας το μηδέν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον παίκτη έως το 2016, προσφέροντας του ένα νέο συμβόλαιο. Αυτό μάλιστα θα προβλέπει και διπλασιασμό των αποδοχών του, αφού από τις 100.000 ευρώ, περίπου, που παίρνει αυτή την στιγμή, θα φτάσει στις 200.000 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα