Σήμερα δικάζεται ο Καμίνης: Τα ερωτήματα που «καίνε»

Το GreenZone παρουσιάζει ορισμένα από τα ερωτήματα που περιμένουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να απαντήσουν Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Αλαφούζος...
Την ευκαιρία να απαντήσουν σε ερωτήματα που... καίνε θα έχουν σήμερα ο δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Γιάννης Αλαφούζος, οι οποίοι θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής «Δίκη του ΣΚΑΪ» (23:15).

Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει αποφύγει πολλές φορές να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε θέματα που αφορούν άμεσα το μέλλον του Παναθηναϊκού, καθώς η 1η Νοέμβρη και η συζήτηση στο ΣτΕ πλησιάζει.

Αυτή τη φορά όμως, ο Γιώργος Καμίνης θα είναι καλεσμένος -μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ- σε τηλεοπτική εκπομπή που θα αφορά το γηπεδικό. Συνεπώς, εφόσον γίνουν οι σωστές ερωτήσεις, ο χρόνος για υπεκφυγές τελείωσε.

Πού ανήκει λοιπόν η Λεωφόρος; Ή για την ακρίβεια πού ισχυρίζεται ο δήμαρχος της Αθήνας πως ανήκει η Λεωφόρος; Στον Παναθηναϊκό ή στον Δήμο; Δεν υπάρχει μέση απάντηση. Γιατί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πετάχτηκε εκτός συζητήσεων για το προεδρικό διάταγμα; Δεν είχε συμφωνήσει ο δήμος και το ΥΠΕΚΑ με τον Ερασιτέχνη πως θα τον ενημερώσουν πριν την οποιαδήποτε απόφαση και πως θα υπογραφεί νέα σύμβαση;Τι έχει ο δήμαρχος της Αθήνας να απαντήσει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στην ΠΑΕ, ακόμα και στο μέλος της ΓΗΠΕΛ Γιάννη Παναγιωτίδη, για το γεγονός πως όλοι τους έχουν ταχθεί κατά του νομοσχεδίου Μπιρμπίλη και του Προεδρικού Διατάγματος; Ο Γιάννης Αλαφούζος το χαρακτήρισε μάλιστα «σκευωρία κατά του Παναθηναϊκού».Υπάρχει περίπτωση, όπως έχουν τώρα τα πράγματα, να «πέσει» η Λεωφόρος πριν «σηκωθεί» ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό; Ναι ή όχι;Ποιος θα χτίσει το νέο γήπεδο, όπως το θέλει ο Παναθηναϊκός; Ποιος θα το χρηματοδοτήσει; Μπορεί να εγγυηθεί στον Παναθηναϊκό πως οι νέες εγκαταστάσεις δεν θα τον βάζουν μέσα οικονομικά κάθε χρόνο;Και φυσικά, πρέπει να δώσει απαντήσεις και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού φέρεται πως δήλωσε σε οπαδούς: «Το μόνο θέμα που πάει καλά είναι το γήπεδο»!

Πώς ακριβώς πάει καλά το γήπεδο; Υπάρχει κάποιο νεότερο που δεν έχει δημοσιευθεί; Ή το «καλά» αφορά την πρόταση του ΑΚΤΩΡΑ για... πρώτη φάση κατασκευής γηπέδου χωρητικότητας 25.000 θέσεων;Ακολούθως, όπως έχει γραφτεί στον αθλητικό Τύπο, είπε στους φίλους του Παναθηναϊκού:

«Σε ό,τι αφορά τη Λεωφόρο έχει χαρακτηριστεί χώρος πρασίνου και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια έργα από το νόμο της Μπιρμπίλη. Θα συναντηθώ με όλους τους πολιτικούς ηγέτες μέσα στην εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε νόμο στη Βουλή που να μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμετη Λεωφόρο μέχρι να ολοκληρωθεί το γήπεδο στον Βοτανικό. Με λίγο κόσμο το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα. Το καταλαβαίνω».

Πώς γίνεται να έχουν ξεκινήσει μελέτες από πολιτικούς μηχανικούς και εδώ και τόσο καιρό ο κόσμος του Τριφυλλιού να πιστεύει πως σύντομα η ομάδα θα επιστρέψει στη Λεωφόρο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην γνωρίζει, μέχρι και προχθές, αν αυτό το επιτρέπει ο
Keywords
Τυχαία Θέματα