Preview 7ης αγωνιστικής

09:43 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στα Περιβόλια Χανίων πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League εκεί όπου ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ντέρμπι της Κρήτης.
Οι γηπεδούχοι, αν και νεοφώτιστοι, έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία καθώς μετά από έξι αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει 11 βαθμούς και είναι στην 5η θέση. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία

Αργυρόπουλο, κάταγμα στην μύτη, καθώς και στον Ντοέ που δεν έχει επιστρέψει από την πατρίδα του μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διαβατήριο του. Αντίθετα επιστρέφει από τραυματισμό ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.
Η αποστολή του Πλατανιά Χανίων: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής.
Μετά από τρία εκτός έδρας παιχνίδια, ο ΟΦΗ έχει μόλις μια νίκη και θέλει επειγόντως τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Μοχάμεντ Σαρ ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον ανέτοιμο Ιωαννίδη και στον τιμωρημένο Βάντο.
Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μονιάκης, Ζαχαράκης, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Σαρ, Ζορμπάς, Σίσιτς, Βερόν, Μπανούσης, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Κουρδάκης, Χατζηκοσμάς και Νύκταρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα