simera 18/04/2012

Αυτή είναι ίσως η κρισιμότερη Γ.Σ. του τριφυλλιού αφού θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αποκάλυψε χθες πως θα δώσει το παρών, ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τους Αχιλλέα Μακρόπουλο, Λεωνίδα Πολέμη (εκπροσωπώντας Αδ. Πολέμη, Νίκα και Ξυλά), ενώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα στείλει ούτε εκπρόσωπο.

Βάσει του άρθρου 18 του καταστατικού της ΠΑΕ, για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου από τη γενική συνέλευση δεν απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία,
αλλά είναι ικανή και η εκπροσώπηση μόλις του 20% των μετοχών.

Το συγκεκριμένο άρθρο περιλαμβάνεται στη συμφωνία την οποία έχουν υπογράψει οι μέτοχοι και σύμφωνα με αυτό: «όταν ένας μέτοχος αποκτά δικαίωμα διορισμού μελών στο Δ.Σ., δεν δικαιούται να συμμετάσχει στη διαδικασία ορισμού άλλων μελών».

Ο Βγενόπουλος μπορεί να ορίσει δύο μέλη (Λομβάρδου, Λιβέρης) αφού τόσα μπορεί με βάσει το ποσοστό του. Ο Mr MIG θα πάρει μαζί του στη Γενική Συνέλευση το συγκεκριμένο άρθρο και στη συνέχεια υπάρχει μια επιλογή για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Τζίγκερ πρέπει να ορίσει μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο με βάσει το ποσοστό του ή να δώσει τις μετοχές του σε κάποιον άλλον μέτοχο ή όποιον ενδιαφέρεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα