O Nτέμης, το γήπεδο και το Τσάμπιονς Λιγκ

09:42 18/4/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Το ματς με τον Ατρόμητο έχει ως κεντρικό θέμα της στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η εφημερίδα, τονίζοντας τις πέντε απουσίες της ΑΕΚ και τη μη παρουσία του Γκούντγιονσεν στην αποστολή, ωστόσο το GOAL δίνει βάση στον Ντέμη Νικολαϊδη τονίζοντας ότι τηρεί σιγή ιχθύος: "Σιγή ασυρμάτου εξακολουθεί να τηρεί ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφορικά

με την είσοδό του στην ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με κανένα διοικητικό στέλεχος και φαίνεται πως μέχρι να έχει κάτι χειροπιαστό δεν πρόκειται να αποκαλύψει τα σχέδια και τις προθέσεις του.
Πάντως, το περιβάλλον του διαρρέει πως συνεχίζει τις επαφές για την εξεύρεση χρηματοδότη ή χορηγού προκειμένου να μπορέσει να παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση της επόμενης Τετάρτης με απτό πλάνο, για να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής επιστρέφοντας στη διοίκηση.
Μέχρι τότε, όμως, μόνο εικασίες μπορεί να γίνουν, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ούτε η πρόθεσή του να ζητήσει τη μείωση της τιμής της μετοχής από 1,2 σε 0,33 ευρώ". Παράλληλα, η εφημερίδα γράφει για τη μάχη που δίνει ο Αντρέας Δημητρέλος, ο οποίος έχει βγει στη... γύρα για 80.000 ευρώ.

SPORTDAY

Για την ανάγκη να συγκεντρωθούν πάνω από 10.000 κόσμου σήμερα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να μπει ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, τονίζει η εφημερίδα. Στο ρεπορτάζ της χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ περιμένουν τουλάχιστον 10.000 θεατές να πάνε στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσουν την σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι 100.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.
Αυτή τη στιγμή η οικονομική κατάσταση της «Ένωσης» χαρακτηρίζεται τραγική, αφού έχει τεθεί σε κίνδυνο ακόμα και το ταξίδι της ομάδας στη συμπρωτεύουσα για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το... φράγμα των 10.000 εισιτηρίων έχει σπάσει μόλις τρεις φορές (στους αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν τελικά οι οπαδοί του «Δικεφάλου» ανταποκριθούν στο κάλεσμα και γεμίσουν τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, τότε μπορεί να μείνουν και κάποια χρήματα για να πάρουν το υπόλοιπο του δώρου Πάσχα οι υπάλληλοι της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Δημητρέλος έψαχνε να βρει τους κάποιους από τους μετόχους μήπως δώσουν έστω 100.000 - 120.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (80.000 ευρώ) και κάποιοι μάνατζερ (40.000 ευρώ) και κλείσουν οριστικά οι εκκρεμότητες για τον φάκελο αδειοδότησης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα δοκίμαζε χθες το βράδυ να έρθει σε επαφή με τους Πέτρο Παππά, Πόλυ Χατζηιωάννου με τους οποίους έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τη διπλή μάχη που δίνει η ΑΕΚ αναφέρεται η εφημερίδα. Η πρώτη μάχη είναι με τον χρόνο σημειώνοντας: "Επέστρεψε χθες βράδυ ο Νικολαϊδης και από σήμερα συνεχίζει τις επαφές του ενόψει της Γ.Σ. Θα ζητήσει αναβολή, αν μέχρι τις 25 του μήνα δεν έχει πάρει όλες τις απαντήσεις που θέλει. "Σε

Keywords
Τυχαία Θέματα