Αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει σπίτι του

Την Πέμπτη ξεκίνησε η εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα στη Λεωφόρο και σε είκοσι μέρες θα είναι έτοιμος να πατηθεί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Eπιστρέφει σπίτι του το 2013 το Τριφύλλι, ζητείται ρύθμιση στο νόμο Μπιρμπίλη...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...Το πρωί της Πέμπτης (03/01/13) ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και μέχρι την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να έχει
ολοκληρωθεί στο 100% της επιφάνειας. Σε δυο-τρεις εβδομάδες θα είναι έτοιμος να πατηθεί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να γίνονται και κάποιες προπονήσεις της ομάδας εκεί πλέον.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει απομάκρυνση του παλαιού εναπομείναντα χλοοτάπητα και είχαν γίνει οι απαραίτητες εκσκαφές ώστε να γίνουν νέα αποστραγγιστικά έργα. Μόλις έγιναν αυτά, στρώθηκε ξανά το χώμα και με ένα ειδικό μηχάνημα λέιζερ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έλεγξαν ότι τα πάντα είναι έτοιμα.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα έργα που είχε εξαγγείλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, οι «πράσινοι» πιέζουν να γίνει ρύθμιση στο νόμο Μπιρμπίλη, ώστε να προχωρήσουν τις εργασίες στο πέταλο της 6. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί ένας μήνας ακόμα, ώστε να είναι έτοιμο το «Απόστολος Νικολαΐδης» να φιλοξενήσει ματς του Τριφυλλιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα