Μητρόπουλος στο aek365: Συγγνώμη, την Κυριακή θα σκοτωθούμε στο γήπεδο!

10:33 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Με ένα «συγγνώμη» δεν ξεγράφονται πολλά... Τουλάχιστον, όμως αυτό βγαίνει από το στόμα του Παύλου Μητρόπουλου προς τον κόσμο της ΑΕΚ, δείχνοντας ότι υπάρχει ακόμα ευαισθησία στις τάξεις κάποιων ανθρώπων μέσα στην ομάδα! Ένα «συγγνώμη» μέσω του aek365 από τον μέσο της Ένωσης και μία ξεκάθαρη υπόσχεση: «Την Κυριακή θα σκοτωθούμε στο γήπεδο, θα πεθάνουμε για να κερδίσουμε και να σώσουμε την ΑΕΚ». Ο Μητρόπουλος βγήκε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα

και ζήτησε να μιλήσει εκ μέρους όλων των συμπαικτών του. Το ίδιο κάνει και τώρα... Βγαίνει μπροστά και με μία αρχηγική τοποθέτηση ξεκαθαρίζει πως έχουν τα πράγματα, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κόσμο: «Συγγνώμη, ζητάω προσωπικά και εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου προς τον κόσμο! Ξέρω την κατάσταση, ξέρω - ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο. Απόλυτο! Μας στηρίζει, είναι παντού για εμάς και τον ποτίζουμε με πίκρα. Εγώ πρώτος απ' όλους παίρνω την ευθύνη! Μη βρίζετε, όμως τα παιδιά. Αν ο κόσμος έχει ανάγκη να βρίσει κάποιον ας βρίσει... εμένα. Αλλά, τον παρακαλώ να μην ακουμπάει τα παιδιά. Όλοι είναι χάλια. Όλοι! Σπίτια δεν έχουν, νοίκια δεν πληρώνονται. Η κατάσταση είναι άθλια. Αλλά δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Πρέπει όλοι να αποφορτιστούν και να ενωθούμε για να πάμε να κερδίσουμε την Κυριακή. Παίζουμε την ιστορία μας, παίζουμε τα πάντα... Υπόσχομαι, λοιπόν, ότι θα μπούμε στο γήπεδο και θα πεθάνουμε για την ομάδα. Έχουμε προβλήματα, δεν εμπνέουμε εμπιστοσύνη, αλλά την Κυριακή θα είναι αλλιώς. Εμείς οι παίκτες θα το πάρουμε πάνω μας. Γι' αυτό και θέλουμε τον κόσμο μαζί μας. Εμείς και ο κόσμος. Δεν θέλω να πω άλλα λόγια. Έχουν γίνει πολλά, αλλά τώρα ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: να κερδίσουμε την Κυριακή και να σωθούμε. Τα υπόλοιπα μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε να ενωθούμε, να ηρεμήσουμε και να κερδίσουμε την Κυριακή».

Ο Μητρόπουλος ρωτήθηκε σχετικά και για τα όσα έγιναν χθες (αλλά και γενικά) με τον Λίνεν, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια: «Τίποτα για τον προπονητή. Το παν είναι να ηρεμήσουμε και να κερδίσουμε την Κυριακή. Τα υπόλοιπα μετά τη σωτηρία. Να ηρεμήσουμε όλοι και εμείς οι παίκτες με τον κόσμο να κερδίσουμε την Κυριακή και να σωθούμε. Όλα τα υπόλοιπα μετά».

Keywords
Τυχαία Θέματα