«Θέλω ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στην καρδιά σας»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της ομάδας βόλλεϋ του Τριφυλλιού, παρουσία του Αχιλλέα Μακρόπουλου. «Θέλω ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στην καρδιά σας», τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...Η ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε σήμερα, 01/10/12 την προετοιμασία της στο κλειστό της Γλυφάδας, με μύρια προβλήματα αλλά και όρεξη για δουλειά.

Το
απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παπαβασιλείου, ο προπονητής Στέλιος Καζάζης και οι πέντε έλληνες παίκτες του ρόστερ, οι Μανιόπουλος, Μαδούρας, Ζήσης, Πρωτοψάλτης και Στίγγας βρέθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας για την πρώτη προπόνηση της σαιζόν 2012-2013.
Κοντά στο τμήμα βρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, χάρη στις ενέργειες του οποίου ο Παναθηναϊκός θα κατεβάσει φέτος ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο κος Μακρόπουλος είχε συνομιλία με τους Ακριτίδη και Καζάζη και τους διαβίβασε καλή δύναμη για να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους, ενώ χαιρέτησε δια χειραψίας τους παίχτες και τους είπε να μην έχουν άγχος και να έχουν το Τριφύλλι στην καρδιά τους.

Συγκεκριμένα τους είπε μεταξύ άλλων:

«Η Παναγιά μαζί σας. Θέλω ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στις καρδιές σας. Η διοίκηση θα είναι στο πλευρό σας. Μίλησα με τον Καζάζη και του είπα να είστε καλά. Όλοι να έχετε θέληση και πίστη στον αγώνα.

Να μην έχετε άγχος, ποντάρουμε στα νιάτα και όλα θα πάνε καλά. Κάναμε ότι είναι δυνατό για να σωθεί το τμήμα και αν χρειαστεί και κάτι άλλο εδώ είμαστε».

Από πλευράς παικτών ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που είναι πλέον παλιός στην ομάδα, ανέφερε για τη νέα χρονιά:

«Ξεκινάμε μια νεανική ομάδα, έχουμε καλό κορμό. Περιμένουμε να κλείσει το ρόστερ όμως για να μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο όπως και πέρσι. Να έχουμε αξιοπρέπεια και να λειτουργούμε ομαδικά για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Με τις μεταγραφές να τελειώνουν στις 03/10, η ομάδα κάνει αγώνα δρόμου για να επανδρωθεί και να κατεβάσει ένα αξιοπρεπές σύνολο τη φετινή περίοδο, που να μην κινδυνεύσει για υποβιβασμό. Από ώρα σε ώρα καταφθάνει και το νέο απόκτημα του ΤΑΑ, ο ιταλο-βραζιλιάνος Καλεγκάρο Ραγκουτζόνι Βινίσιους, ο οποίος θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα