Πρόκληση το Τριφύλλι για Σισοκό

Ένα μεγάλο στοίχημα είναι για τον Ιμπραήμ Σισοκό ο Παναθηναϊκός και γι΄ αυτό τον λόγο είπε αμέσως το «ναι» στο Τριφύλλι, με τον ιβοριανό άσσο να αποθεώνει τον Φερέιρα.

Μια νέα πρόκληση ανοίγεται στην σελίδα της ποδοσφαιρικής καριέρας του Ιμπραΐμ Σισοκό με την άφιξη
του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος κατά την άφιξη του δεν έκανε την παραμικρή δήλωση, δεν του επιτράπηκε από τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ, αλλά μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντος του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του.

Χαρακτηριστικά ο Σισοκό έλεγε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω ε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μένα. Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον, είπα αμέσως το «ναι», διότι θέλω πολύ να παίξω στην Ευρώπη και πλέον μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Θέλω να πάμε καλά στα προκριματικά, γιατί όχι να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν τέλειο, γιατί στη Βόλφσμπουργκ δεν θα είχα αυτή την ευκαιρία».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και αυτό το δείχνουν οι μεγάλες επιτυχίες που είχε έως τώρα στην καριέρα του. Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που τον συναντώ εδώ».

Ο Σισοκό δεν μιλάει αγγλικά, αλλά γαλλικά και έχει μάθει και κάποια πορτογαλικά και γερμανικά από την παρουσία του σε Πορτογαλία και Γερμανία αντίστοιχα. Η γλώσσα βέβαια με την οποία συνεννοείται είναι τα γαλλικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα