«Αφουγκραζόμαστε τα "θέλω" των φιλάθλων»

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η Παναθηναϊκή Συμμαχία ευχαριστεί όσους τη στήριξαν στο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την οποία ταλαιπωρία υπέστησαν...
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ευχαριστεί τους οπαδούς του Τριφυλλιού που στήριξαν την προσπάθεια που γίνεται στο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, ζητάει συγγνώμη για την οποία ταλαιπωρία υπέστησαν όσοι θέλησαν να εγγραφούν και υπογραμμίζει πως στο επόμενο ματς οι συνθήκες θα είναι
ακόμα καλύτερες και η διαδικασία πιο απλή. «Έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά» τονίζει το Σωματείο του οποίου ηγείται ο Γιάννης Αλαφούζος.

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας για τον τρόπο με τον οποίο στήριξαν την προσπάθεια (και) στο παιχνίδι με την Μάδεργουελ.

Επίσης, ζητάμε την κατανόηση όσων ταλαιπωρήθηκαν κατά την εγγραφή τους και δεσμευόμαστε ότι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ οι συνθήκες θα είναι ακόμη καλύτερες και η διαδικασία πιο απλή. Έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά, αφουγκραζόμαστε τα «θέλω» σας και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να φέρουμε και πάλι τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα εκεί που της αξίζει. Οι εγγραφές συνεχίζονται με τους γνωστούς τρόπους, ενώ το επόμενο ραντεβού μας για να έρθουμε πιο κοντά θα είναι την Κυριακή στη Λάρνακα».
Keywords
Τυχαία Θέματα