Πότε θα χάσει η διαλυμένη, χρεοκοπημένη Μάλαγα;

Αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει, η διαλυμένη, χρεοκοπημένη, με αδυναμίες στην άμυνα Μάλαγα που «μίκρυνε» τον Παναθηναϊκό...
Η ομάδα που έκανε... μικρότερο τον Παναθηναϊκό, επειδή δεν κατόρθωσε να την αποκλείσει (παρόλο που έπαιξε εξαιρετικά εκτός έδρας και δημιουργησε σημαντικές ευκαιρίες), παραμένει αήττητη στην Ευρώπη.

Το θέμα ήταν ένα για τους (δήθεν) αντικειμενικούς αλλά και τους (δήθεν) φίλα προσκείμενους προς τον Παναθηναϊκό, όπως ο Κώστας Γκόντζος και το alter ego
του Λάμπρος Γκαραγκάνης: Να περάσουν με το έτσι θέλω πως το Τριφύλλι μίκρυνε. Και φυσικά να ρίξουν τις ευθύνες στον αντιπαθητικό προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε αντιπαθητικούς προς το κύκλωμα ποδοσφαιριστές (Κώστας Κατσουράνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης) και φυσικά στους μετόχους, ξεχνώντας βέβαια ποιος έφερε σε αυτή την κατάσταση τον Σύλλογο.

Έτσι, δημιουργούσαν κλίμα πριν από τα παιχνίδια με τη Μάλαγα και «έσκουζαν» για ομάδα που έχει προβληματική άμυνα, που είναι χρεοκοπημένη, διαλυμένη, που ξεπουλάει τους παίκτες της και που μπορεί να την κοντράρει ο Παναθηναϊκός.

Μετά τον αποκλεισμό, έγραψαν τόσες φορές πως οι «πράσινοι» μίκρυναν, που στο τέλος κόντεψαν να το πιστέψουν και οι ίδιοι!

Τώρα που η δουλειά έγινε και ο Φερέιρα αποτελεί παρελθόν, όπως και ο Κατσουράνης, αφού ποτέ κανένας από τους (δήθεν) «πράσινους» και τους (δήθεν) αντικειμενικούς δεν ασχολήθηκε με τα πραγματικά προβλήματα του Συλλόγου, αλήθεια θα καταπιαστούν καθόλου και με την πορεία της Μάλαγα στην Ευρώπη;

Για την ιστορία, αυτή η ομάδα που... μίκρυνε τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται σε όμιλο με αντιπάλους τη Μίλαν, τη νεόπλουτη Ζενίτ και την Άντερλεχτ. Σε σύνολο 5 αγώνων δεν έχει χάσει ούτε μία φορά. Έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς και έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Από τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνο άλλες τρεις δεν έχουν ακόμα ηττηθεί: Η Πόρτο, η Ντόρτμουντ και η σαφώς πιο τυχερή Σάλκε που είχε ευκολότερο από τις υπόλοιπες όμιλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα