Παρουσίαση της νέας τεχνικής ηγεσίας

Την Τρίτη, 14/5, το μεσημέρι θα παρουσιαστούν ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, με την ΠΑΕ και τον Γιάννη Αλαφούζο να καλούν τους εκπροσώπους του Τύπου στην επίσημη παρουσίαση...
Με πρόσκλησή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους εκπροσώπους Τύπου στην επίσημη παρουσίαση του
νέου τεχνικού τιμ των πράσινων την Τρίτη (14/5) το μεσημέρι (12:00), χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στο όνομα του Γιάννη Αναστασίου (που θα είναι μετά βεβαιότητας ο νέος προπονητής) και των συνεργατών του.

Χαρακτηριστικά η πρόσκληση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Αλαφούζος σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού την Τρίτη 14 Μαίου 2013 και ώρα 12.00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας».

Στο επίσημο πάνελ της παρουσίασης αναμένεται να βρίσκονται οι Δημήτρης Σαραβάκος και Γιάννης Βονόρτας, καθώς και οι δύο συνεργάτες του Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος. Επίσης, με ενδιαφέρον περιμένει ο κόσμος του Τριφυλλιού να δει τι μέλλει γενέσθαι με τον Νίκο Νταμπίζα, τον οποίο ξεκάθαρα αρνείται να δεχθεί στα σπλάχνα της ομάδας. Άλλωστε, οι έντονες αποδοκιμασίες και τα υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπό του καταδεικνύουν ότι είναι ανεπιθύμητος.
Keywords
Τυχαία Θέματα