Παρακολούθησαν τη «σφαγή»

O Παναθηναϊκός επέστρεψε απ' τη Βαρκελώνη, έχοντας παρακολουθήσει το video της χθεσινής ήττας, επιβεβαιώνοντας ότι σφυρίχθηκαν δύο ανύπαρκτα φάουλ στον Δημήτρη Διαμαντίδη στα πρώτα 4'37''. Στροφή στο πρωτάθλημα...
Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε λίγο μετά τις 05:00 π.μ. στο Ελευθέριος Βενιζέλος,
με τους ανθρώπους της ομάδας να παρακολουθούν κατά τη διάρκεια της πτήσης το dvd του 5ου αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, για να αναλύσουν τα αίτια της ήττας.

Τα πρώτα 4'37'' ήταν καθοριστικά, αφού, όπως φανέρωσε και το βίντεο, ο Δημήτρης Διαμαντίδης φορτώθηκε με δύο ανύπαρκτα φάουλ (εκ των τριών που του καταλογίστηκαν) και αναγκάστηκε να καθίσει από νωρίς στον πάγκο. Το διαιτητικό τρίο των Ζαμοΐσκι, Λαμόνικα και Λάτισεβς εκτέλεσε άρτια την «αποστολή» του, με πιο προκλητικά τα σφυρίγματα του πρώτου, του πολωνού ρέφερι. Φυσικά αυτές δεν ήταν οι μοναδικές «περίεργες» αποφάσεις, αλλά ήταν σίγουρα αυτές που αποδυνάμωσαν ετσιθελικά το Τριφύλλι.

Οι 100 οπαδοί που ταξίδεψαν με την ομάδα, εμψύχωσαν άπαντες για τη συνέχεια και τους συνεχάρησαν για τη μεγάλη προσπάθεια κόντρα σε όλους. Πλέον, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποφορτιστούν και να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, που πλέον είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα